Biffsalat

Biffsalat

Denne sommerlige biffsalaten passer både som hverdagsmat og vennemat – enkel å lage, og lett å glede deg selv og andre med.

Du trenger
3 porsjoner

500 gram biff. Vi anbefaler indrefilet, ytrefilet eller mørbrad
2-3 ss extra virgin olivenolje
1 ss grillgrydder.
Salt og pepper
200 g salat. Vi valgte hjertesalat
Ca. 50 g baby spinatblader
2 små modne avocado eller en stor
12 cherrytomater, plommetomater eller lignende
1/4 rødløk
100 g fetaost, vi valgte marinert fetaost med chili

En sennepsdressing vil smake veldig godt til denne salaten.Oppskriften finner du her på bloggen under Oppskrifter.

Slik gjør du
Ta biffene ut av kjøleskapet minst 1/2 time før du skal steke dem, slik at de rekker å bli romtempererte. Ta dem ut av pakningen og legg dem på tørkepapir.

Skjær biffene i mindre biter. Varm opp litt olivenolje i en stekepanne og stek biffbitene på høy varme i ca. 3 minutter på hver side. Krydre dem med grillkrydder. Det gir en deilig smak til kjøttet. Kvern over godt med pepper og litt salt. La biffbitene avkjøles på benken mens du deler opp grønnsakene og lager dressingen.

Dander gjerne salaten rett på tallerkenene i stedet for i en skål. Vask alle grønnsakene. Del salatene i mindre biter. Dander spinatbladene pent på tallerkenen. Skrell og del opp avocadoen, del tomatene i to og skjær rødløken i tynne skiver. Legg også disse ingrediensene utover tallerkenene. Spre deretter noen biter fetaost over salaten og legg på ønsket mengde biff.

Vi ønsker deg gode matstunder
… og god helse

Trine og Kjell Petter 🙂

Les her hvordan du med TD-metoden får et friskere og lettere liv med masse deilig mat.

Mer TD-metoden-inspirasjon, finner du på vår Facebook og Instagram her

Share on facebook
Del på Facebook
Share on print
Skriv ut siden
Share on email
Send på e-post