Havregrøt

Havregrøt er en favoritt hos mange, så den tenker jeg vi justerer litt slik at den kan bli en blodsukkerstabiliserende mager-tallerken. Da trenges det litt proteiner.

I denne havregrøten har jeg tilsatt proteinrik cottage cheese og i tillegg byttet noe av grynene med havrekli – og vipps! Like godt og enda mer blodsukkerstabiliserende.

Du trenger
1 porsjon

1 dl lettkokte havregryn
2 ss havrekli
Ca 3 dl vann
75 g cottage cheese
Ønsket mengde friske bær. Frukt i biter kan også brukes
Kanel eventuelt

Slik gjør du
Kok havregrynene og havreklien i vannet til grøten har en passelig tykkelse, ca. 5 minutter. Legg cottage cheesen i en dyp tallerken og hell over grøten. Vend cottage cheesen inn i grøten. Strø over bær eller fruktbiter, eventuelt også kanel.

En næringsrik, blodsukkerstabiliserende og smaksrik start på dagen!

Vi ønsker deg gode matstunder og god helse

Trine og Kjell Petter 🙂

Les her hvordan du med TD-metoden får et friskere og lettere liv med masse deilig mat.

Mer TD-metoden-inspirasjon, finner du på vår Facebook og Instagram her

Share on facebook
Del på Facebook
Share on print
Skriv ut siden
Share on email
Send på e-post