Fiskepinner med pastasalat

Fiskepinner er en favoritt hos både store og små, og en velsmakende måte å få i seg det viktige sporstoffet Jod på – viktig for energi og stoffskifte.

Du trenger

Salaten
Gode grønnsaker til en salat. Her er det brukt hjertesalat, agurk, mango, rød paprika, pastaskruer.

Fiskepinner

Dressing
2 porsjoner

4 ss Tine yoghurt naturell
1 ts finhakket dill
1 ts finhakket rød chili
1 ss limesaft
1 fedd presset hvitløk
En liten klype salt og pepper

Slik gjør du
Forvarm ovnen til 225 grader.

Bland sammen salaten med grønnsakene, frukten og kokt avkjølt pasta.

Dekk en ildfast form med bakepapir og legg fiskepinnene i formen. Ovnsbak dem til de er gyldne og sprø, ca. 20 minutter. Du trenger ikke smør eller olje. 

Dressing
Bland sammen ingrediensene til dressingen. Lag den gjerne i god tid før servering, så får smakstilsetningen tid til å trekk inn i yoghurten.

Vi ønsker deg en trivelig matstund
… og en god helse

Trine og Kjell Petter 🙂

Les her hvordan du med TD-metoden får et friskere og lettere liv med masse deilig mat.

Mer TD-metoden-inspirasjon, finner du på vår Facebook og Instagram her

Share on facebook
Del på Facebook
Share on print
Skriv ut siden
Share on email
Send på e-post