Betesalat

rødbeter

En fargerik betesalat er en glede for både smak og øye. Beter er dessuten proppfulle av antioksidanter og andre nyttige næringsstoffer kroppen vil sette pris på.

En betesalat passer ypperlig til for eksempel fiskekarbonader, kjøttkaker, svinefilet eller kyllingfilet. Her er et forslag vi kan anbefale:

Fikskarbonader, hvit mild saus (fra pose) som vi pimpet opp med litt sitronsaft, pasta – og betesalat i to ulike farger.

Vi laget to porsjoner betesalat. Én med gulbete og én med rødbete.

Du trenger til 1 porsjon betesalat
2-3 porsjoner

1/3 gulløk
1 middels stor bete 
½ grønt syrlig eple
1 stilk stangselleri
Saften fra ½ lime
Salt og pepper

Slik gjør du
Rasp eplet (med skallet) og beten. Finhakk løken og stangsellerien. Bland sammen og press over saften av 1/2 lime. Smak til med salt og pepper.

Enkelt og aldeles nydelig!

Vi ønsker deg en god dag
… og en god helse!

Trine og Kjell Petter 🙂

Les her hvordan du med TD-metoden får et friskere og lettere liv med masse deilig mat.

Mer TD-metoden-inspirasjon, finner du på vår Facebook og Instagram her

Share on facebook
Del på Facebook
Share on print
Skriv ut siden
Share on email
Send på e-post