Test: Fiskekarbonader

fiskekarbonade

Produsentene av fiskekarbonadene viser godt håndverk og stor kreativitet. Burgerne var saftige med en høy andel fisk og flere hadde nye spennende smaker.

Superfood som blant annet gojibær, tangpulver og chiafrø er populære ingredienser i kostholdet hos de helsebevisste. Årsaken er det høye innhold av vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer.

Jeg slår et slag for å gi vanlig mat tilsvarende status og synes at fiskekarbonader absolutt kan kalles supermat. I testen forteller jeg om deres mange helsefordeler.

Bakgrunn for testen
Kilde: www.abcnyheter.no

Trine Dahlmo er ABC Nyheters matanmelder. Hun har med sin omfattende praksis som NLP Ernæringsterapeut erfart hvordan kostholdet påvirker virkelige mennesker i virkelige liv. Hun har engasjert seg i helsedebatten for å bidra til å gjøre trivsel og helse tilgjengelig for flere.

– Sitat slutt – 

Vi ønsker deg gode matstunder
… og god helse!

Trine og Kjell Petter 🙂

Publisert hos

For mer TD-metoden inspirasjon, sjekk ut vår Facebook og Instagram. 

Share on facebook
Del på Facebook
Share on print
Skriv ut siden
Share on email
Send på e-post