Oppskriftsheftet - Trine Dahlmo

Oppskriftsheftet

Oppskriftshefte td-metoden

Da hjertebarnet TD-metoden, i desember 2019 fikk sitt eget hjem i firmaet TD-metoden AS, fikk den med det to entusiaster til på laget  – Marte Jacobsen Åsland og Jessica Grønstad. 

Om du ikke allerede har hilst på dem, presenterer jeg dem her. 

TD-metoden Jessica, Trine og Marte

De er som meg over gjennomsnittet glad i god mat og begynte tidlig å vurdere muligheter for hva vi kunne gjøre for å gjøre det enda enklere å følge et TD-kosthold i hverdagen.

Vi hadde mange gode oppskrifter på bloggen og i tillegg noen favoritter vi enda ikke hadde lagt ut der. Kanskje vi kunne lage fine, praktiske oppskriftshefter? Idéen var såvidt lansert før vi hadde en lang liste over hefter vi kunne lage

– Kom i gang-oppskrifter
– Helgefavoritter
– Grillmat
– Julekos
– Hverdagsfavoritter

Flere idéer kommer nok.

Vi startet med Kom i gang-heftet. 

Marte har et utrolig godt øye for bilde og design og skulle lage et utkast. Etter ett par dager alene på hytta med PC-en hadde hun tryllet frem et rent vakkert oppskriftshefte. Jessica bidro på sin side med sin kokke-kunnskap og som stolt TD-mor måtte jo selvsagt også jeg bidra med mitt. Resultatet ble det første av mange hefter. 

Få uker senere gikk Kom i gang-heftet i trykk og ble tilgjengelig i nettbutikken, både som PDF-fil og som A5 printet hefte. Heftene ble revet vekk på få dager og vi har bestilt nytt opplag. Matglade bilder fra følgerne som laget måltider fra heftet gledet oss stort, og vi er allerede igang med neste hefte.

Du kan også få Kom i gang-heftet helt gratis. Da melder du deg bare på nyhetsbrevet her. Det kan da lastes ned med en gang etterpå. Du vil i tillegg også få inspirasjonsmailer fra oss om kosthold, trivsel og helse. Her får du også beskjed når de neste heftene legges ut i nettbutikken.

Vi ønsker deg inspirerte matstunder!

Trine 🙂

For TD-metoden-inspirasjon, følg oss gjerne på Facebook og Instagram her

Share on facebook
Del på Facebook
Share on print
Skriv ut siden
Share on email
Send på e-post