Søk

Bobilturné

Denne helga har Marte, Jessica og jeg tilbragt på TD-metoden ASs hovedkontor i Løten. Vi har kost oss sammen med å finpusse planene for sommerens eventyr.

Jakten på TD-metoden kursholdere!

Om litt tar Jessica og jeg landeveien fatt med bobil. Den blir vårt hjem, kontor og møterom de neste 14. dagene. Kalenderen er fullbooket med møter med potensielle kursholdere. Noen kjenner vi godt fra før og noen er nye bekjentskaper. Alle er varme, engasjerte mennesker vi vil være stolte av å ha med på laget.

Turnélivet på YouTube
Marte vender samtidig nesen hjem til Mo i Rana. Hun skal passe på bedriften og i tillegg lage en mini YouTube-serie av filmene vi tar fra turnélivet. Hun legger dem ut på YouTube-kanalen vår  Trine Dahlmo. Vi deler dem på vår Facebook-side Trine Dahlmo – Helseinspirator. Følg oss gjerne på turnéen.

Idéen med å dra på bobilturné kom en dag vi planla markedsføringen av kursene for å bli TD-metoden kursholder. Så vidt i gang med planene for annonser på Facebook og Instagram utbrøt jeg.

Så kjedelig!  Kan vi ikke istedet møte kursholderne!

Marte og Jessica sa seg hjertens enig. Utsiktene til mange fine møter med mange fine folk økte engasjementet i planleggingen betydelig. Vi skjøv våre planer til sides og startet på nytt.

Utfordringen vi trengte å løse var: Hvordan møte mange på en tidseffektiv og økonomisk måte? Svaret var innlysende; Med bobil! Dermed var avgjørelsen tatt og planleggingen igang.

Møter vi deg?
Kjøreruten dekker denne gangen de fleste fylkene på sør-, øst-, og vestlandet samt Midt-Norge. Kanskje blir det Nord-Norge til høsten?

Vi har plass til noen få møter til, så om du har en kursholder i magen og har lyst til å møte oss for en god prat – ta endelig kontakt. Du når oss på tlf 99 444 034.

Ready, steady, go!
Nå er bobilen fylt med filmutstyr, god mat og alt vi trenger for å ha to fantastiske jobbuker sammen. 

Bli gjerne med på turnéen! Du kan følges oss på YouTube her:  Trine DahlmoTrykker du på knappen Subscribe får du en påminnelse når neste film legges ut.

Vi sees!

Trine, Marte og Jessica 🙂

For TD-metoden-inspirasjon, følg oss gjerne på Facebook og Instagram her

Del på Facebook
Skriv ut siden
Send på e-post