Søk

Mat på bobilturné

På vår 14-dagers turné for å finne varme, engasjerte TD-metoden kursholdere, er bobilen vårt hjem. Jessica og jeg liker god mat og ønsker å spise godt. Litt planlegging, så blir det slik vi ønsker det.  

Vi fylte fryseren med

  • Pizzasnurrer (fet-tallerken)
  • Speltbrød (mager-tallerken)
  • Proteinmuffins (mager-tallerken)

og kjøleskapet og matskapet med

  • Frøknekkebrød (fet-tallerken)
  • Godt pålegg til både brød og frøknekkebrød (hhv- mager-og fet-tallerken)
  • Middag til den første kvelden hvor vi kom sent frem til campingen. Det ble Jegergryte med sellerirotpuré. Vi stekte kjøttdeig og laget sellerirotpuréen ferdig før vi dro og trengte da bare én pose Jegergryte og fløte. 

Med det fikk vi en god mat-start på vår reise. Pizzasnurrene ble for meg et nytt og svært trivelig bekjentskap, da oppskriften er Jessicas verk. De er skikkelig gode og lette å varme i en kasserolle på gasskomfyren – perfekt mat på farta. Her er oppskriften – håper den kan glede deg også: 

PS
Om du har lyst på flere gode oppskrifter kan du laste ned gratis oppskriftshefte fra oss her: 

Pizzasnurrer
Lag pizzabunnen som i Trines pizza (se oppskrift her på bloggen). Tre-stegs pizzabunn som også finnes her på bloggen, fungerer ikke så godt til pizzasnurrer.

Legg på pizzasaus (hjemmelaget feks slik som i pizzaoppskriften Trines pizza, eller ferdig kjøpt). Legg deretter på fyll. Vi valgte skinke, rødløk og sopp. Dryss ost på 3/4-deler av bunnen.

Rull sammen pizzane, fra den siden med mest fyll. Bruk bakepapiret når du ruller sammen pizzaen slik at den blir presset godt sammen i en rull. Ikke vær redd for å bruke kraft. 

Skjær deretter rullen opp i ca 2 cm skiver og legg utover en bakeplate.

Dryss over mer ost.

Stek pizzasnurrene på 210 grader. Bruk gjerne varmluftfunksjonen og undervarme. Har du ikke det, stek på under- og overvarmen. Stek til osten er gylden.

Pizzasnurrene kan fryses når de er avkjølte.

Nyt!

Vi ønsker deg en trivelig matstund

Trine og Jezzica 🙂

Les her hvordan du med TD-metoden får et friskere og lettere liv med masse deilig mat.

Mer TD-metoden-inspirasjon, finner du på vår Facebook og Instagram her

Del på Facebook
Skriv ut siden
Send på e-post