Søk

TD-metoden hjem til deg?

Trine Dahlmo - Lettere liv med TD-metoden

Kjære dere.

Har også du lyst til å få TD-metoden hjem til deg?

Kanskje kan nettkurset Et lettere liv med TD-metoden passe for deg?

I morgen, lørdag åpner nettkurset igjen for påmelding, og det er mulig å melde seg på i én uke – fra kl 10.00 lørdag 13 juni til kl 22.00 lørdag 20 juni. Deretter stenges muligheten for denne gang.

De 7 første som melder seg på får gratis kursboken Lettere tilsendt i posten. 

Som deltaker på nettkurset Et lettere liv med TD-metoden kan du se frem til

  • 1 helt års tilgang til nettkurset. Det gir deg god tid til å ikke bare lære metoden teoretisk, men også til å øve på det du lærer. Den beste kunnskapen er tross alt den som utføres i praksis. Kanskje har du lyst til å se noen av undervisningsvideoer flere ganger? Det får du god tid til.
  • 1 helt års medlemskap i det motiverende fellesskapet TD-metoden gjengen, om du vil. I vår trivelige boble i Facebook-gruppen er takhøyden og hjerterommet stort. Mange sier at den rause, oppmuntrende gjengen i gruppa har vært avgjørende for å lykkes. Velkommen skal du være!
  • 40 livesendinger i den lukkede Facebook-gruppa hvor jeg svarer på spørsmål, motiverer og inspirerer, etter aller beste evne. Dere er “gjengen min” og jeg gleder meg alltid til de ukentlige møtene med dere. 

Mer informasjon om nettkurset finner du her:

Du er hjertelig velkommen!

Trine 🙂

For TD-metoden-inspirasjon, følg oss gjerne på Facebook og Instagram her

Del på Facebook
Skriv ut siden
Send på e-post