Landet!

Vell hjemme etter bobilturnéen sitter jeg ute på terrassen og nyter morgenkaffen og den stille stunden. Byen er i ferd med å våkne og om litt vil småfuglene lande i den store bjørka til naboen og kvitre sine vakre triller.

Jeg kjenner på den store roen. Alt er vell.

Det begynner å bli noen år siden jeg valgte å trå ut av min bekvemme boble som godt  etablert  ernæringsterapeut i Mo i Rana for å ta steget ut på den nasjonale scene.

Det voksende mathysteriet i samfunnet uroet meg stadig mer og jeg kunne til slutt ikke la være å handle. Jeg hadde sammen med mine klienter funnet frem til en metode som gjorde det mulig å gå ned i vekt på en svært overkommelig måte. Det var alltid så godt å oppleve hvor lettet  de ble når de oppdaget at de så enkelt kunne innfri sin livsstilsdrøm. Flere måtte få lov til å oppleve det samme!

Så jeg begynte å skrive en bok, boken om Trine Dahlmo-metoden (TD-metoden).

I Januar 2018 utga Cappelen Damm boken Lettere, slank med fornuft. Det var en drøm å få dyktige og trivelige redaktør Lise Galaasen og Cappelen Damm i ryggen i mitt enorme prosjekt. Med dem på laget skjøt min nasjonale satsing fart.

Trine Dahlmo - Lettere liv med TD-metoden

Desember 2019 stiftet jeg TD-metoden AS sammen med mine gode kollegaer Marte Jacobsen Åsland og Jessica Grønstad og jeg har disse månedene  virkelig fått erfare hvilket drømme-team vi er.  3 arbeidsomme, engasjerte damer får gjort mye fort!

I november starter vi kursingen av kursholdere. Etter 14 dagers bobilturné er 12 av de 24 kursplassene reservert til varme, engasjerte mennesker vi er stolte av å ha med på laget. I januar 2021 møter de sine første kursdeltakere. 

Drømmen jeg en gang drømte skjer nå.

Om også du ønsker å bli en del av det voksende fagteamet, er det ledige plasser på kursene i november.

Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt

Info/kontaktopplysninger her

Vi gleder oss til fremtiden,
kanskje vil du dele den med oss!

Trine, Marte og Jessica 🙂

For TD-metoden-inspirasjon, følg oss gjerne på Facebook og Instagram her

Del på Facebook
Skriv ut siden
Send på e-post