Brokkolisalat

Denne deilige brokkolisalaten laget Jessica til oss på vår bobilturne nå i sommer. Den passer perfekt som friskt tilbehør til bl.a grillmat,  kjøttkaker, koteletter og stekt laks.

Lager du en stor porsjon kan du oppbevare salaten i en boks i kjøleskapet og ha glede av den i mange dager.

Du trenger
2 små rødløk
1 brokkoli
3 store stilker stangselleri (kan evt. sløyfes eller erstattes med gulrot)
1 boks á 300 g creme fraiche
2 dl majones
3 ss hvitvinseddik
1 ts salt
1/2 ts finmalt sort pepper

Slik gjør du
Skrell og skjær rødløken, brokkolien og stangsellerien i mindre biter.

Vend inn creme fraicehe, majones og hvitvinseddik

Brokkolisalaten kan også lages som mager tallerken. Da erstatter du creme fraiche med drømmelett og majonesen med kesam naturell.

Vel bekomme!

Vi ønsker deg mange gode matstunder

Jessica og Trine 🙂

Les her hvordan du med TD-metoden får et friskere og lettere liv med masse deilig mat.

Mer TD-metoden-inspirasjon, finner du på vår Facebook og Instagram her

Share on facebook
Del på Facebook
Share on print
Skriv ut siden
Share on email
Send på e-post