Tortelloni med torsk

tortelloni

Denne lettlagede retten svinger den ihop på under halvtimen. Kyllingfilet er et godt alternativ til torsk. Et skikkelig godt måltid som i tillegg er riktig så vakkert å se på!

Du trenger
3 porsjoner

200 g cherrytomater
100 g sukkererter
1 ss hvitvinseddik
500 g torskefilet
500 g tortelloni med spinat og ost
Ferdig saus av ønsket sort. Vi brukte Toro bretagne kyllingsaus. En hvitsaus vil også passe godt til.
1 vårløk

Slik gjør du
Forvarm steikovnen til 225 grader. Del sukkerertene i 2 og legg dem og tomatene i en ildfast form. Risle over 1 ss hvitvinseddik. Når skinnet på tomatene sprekker, etter ca. 15 minutter, kan du legge i torskebiter. Stek i ca. 5 minutter til.

Varm opp sausen og kok tortellonien i henhold til anvisningen på pakningene.

Hakk opp vårløk og dryss over ved servering.

Server og nyt!

Vi ønsker deg gode matstunder
… og god helse

Trine og Kjell Petter 🙂

Her kan du lese hvordan du med Trine Dahlmo-metoden kan få et friskere og lettere liv, med masse deilig mat.

Mer TD-metoden-inspirasjon, finner du på vår Facebook og Instagram her

Share on facebook
Del på Facebook
Share on print
Skriv ut siden
Share on email
Send på e-post