Ragnhilds hete shot

Ragnhild Brennslett inspirerte hele Norge da hun i Allers fortalte hvordan hun ble lettere og friskere med Trine Dahlmo-metoden. 7 år senere nyter denne engasjerte damen på 67 år en aktiv hverdag med yoga, gåturer og matlaging sammen med den like spreke mannen sin Tore.

Som en del av sin gode livsstil starter disse to friskusene morgenen med en het urteshott. Her deler Ragnhild oppskriften med deg og sier: Det følger garantert våken-garanti med 🙂

Du trenger
1,5 liter vann
200 g fersk ingefærrot
100 g fersk gurkemeie
2 røde chili (med frø)
1 sitron
1 kinesisk hvitløk, eller 4 store fedd

Slik gjør du
Kok opp vannet.

Skrell og skjær ingefærroten, gurkemeieroten og hvitløken i skiver. Skiv opp chilien og sitronen. 

Urtene og sitronen has i vannet og trekker på moderat varme under lokk i 1 time. Slå deretter av varmen og la væsken avkjøles i kasserollen mens den står på kokeplaten. 

Hell det hele i en sil slik at du får kun væsken over i en beholder. Du kan fryse ned  urtene og sitronen og bruke dem i en marinade senere * Oppbevar den hete shotten i kjøleskapet. 

Drikk et lite dramglass hver morgen og nyt den oppkvikkende effekten!

* Marinade; Tilsett extra virgin olivenolje og grønne krydder og pakk kjøttet eller fisken inn i massen. La det trekke minst 1 time

Lykke til med din gode livsstil!

Ragnhild, Tore og Trine 🙂

For TD-metoden-inspirasjon, følg oss gjerne på Facebook og Instagram her

Share on facebook
Del på Facebook
Share on print
Skriv ut siden
Share on email
Send på e-post