Grønnsaksstappe

Grønnsaksstappe er deilig tilbehør til et godt kjøtt- eller fiskestykke, til en god pølse eller en gryte.

Du kan velge kun én grønnsak til stappen din eller flere. Våre favoritter er blomkål, sellerirot og kålrabi. Her har vi laget en blomkålstappe med litt fersk chili og dill.

Her er en god basisoppskrift på blomkålstappe laget av ett stort blomkålhode.

Rens blomkålhodet, fjern bladene og bunnen. Del blomkålen opp i grove biter. Legg dem i
en kasserolle med ca ½ liter vann. Kok under lokk til blomkålen er mør. Sil av vannet. Vær
nøye med å få blomkålen så tørr som mulig. Bruk stavmikseren for å mose blomkålen.
Tilsett ca 50 gram smør, alt etter som hvor bløt/tørr blomkålmassen er. 

Og vipps -en deilig stappe. Og om du  har lyst på mer smak kan du krydre etter smak og behag.

Vi ønsker deg gode matstunder
… og god helse!

Trine og Kjell Petter 🙂

Her kan du lese om hvordan du med Trine Dahlmo-metoden kan få et friskere og lettere liv med masse deilig mat.

Mer Trine Dahlmo-metoden-inspirasjon, finner du på vår Facebook og Instagram her

Share on facebook
Del på Facebook
Share on print
Skriv ut siden
Share on email
Send på e-post