Pannekaker og bacon

Pannekaker og bacon!   Mmmm. Det er godt det!

Dette trenger du
3 porsjoner

Bacon til 3 porsjoner
Smør til steking
3 dl pakke kremfløte
4 egg
2-3 strøkne spiseskjeer Psyllium HUSK (Fiber HUSK)
3 toppede ss andelmel
1,5 dl vann
Liten klype salt

Slik gjør du
Sett steikovnen på 220 grader. Legg baconstrimlene utover en stekeplate eller i en ildfast form. Stek midt i ovnen til de er sprø og gyldne.

Lag pannekakene slik
Pisk sammen følgende ingredienser: kremfløten, eggene og fiber HUSK  (Psyllium husk),* mandelmel **, vannet, en bitteliten klype salt.

* Dette fiberet sveller raskt, så prøv deg frem til passelig mengde. Blir det for mye sveller røren veldig. Spe evt. med mer væske om røren blir for tykk.

La røren svelle i ca. 10 minutter. Tilsett evt. litt mer fiberhusk om den trenge rå bli tykkere.

Stek 3-4 små pannekaker ad gangen i steikepannen på moderat varme. Stek på begge sider. Bruk godt med smør. Det gir pannekakene en deilig saltsmak.

Servering
Legg på pannekaker og bacon og hell over baconfett.

Server og nyt!

Vi ønsker deg gode matstunder
… og god helse!

Trine og Kjell Petter 🙂

Her kan du lese om hvordan du med Trine Dahlmo-metoden kan få et friskere og lettere liv med masse deilig mat.

Mer Trine Dahlmo-metoden-inspirasjon, finner du på vår Facebook og Instagram her

Share on facebook
Del på Facebook
Share on print
Skriv ut siden
Share on email
Send på e-post