Cruncy frokostblanding

Kanskje kan det friste med en skål Biola naturell, yoghurt eller kefir med knasende sprø nøtter og mandler? Noen søte bær vil også smake godt, enten friske eller frosne oppvarmede.

Nøtter er ikke bare mettende og velsmakende. De er også stappfulle av viktige vitaminer, mineraler og fettsyrer som kroppen trenger til dens mange prosesser. Kefir, yoghurt- eller  biola naturell bidrar på sin side med et godt miljø i tarmene.

Dette trenger du
Et assorter utvalg av nøtter, for eksempel noen av disse:
– Hasselnøtter
– Valnøtter
– Paranøtter
– Pekannøtter
– Mandler 

Slik gjør du
Hakk opp mandler og nøtter og spre dem utover en langpanne eller en stor ildfast form i steikovnen. La dem tørke på 80 grader i 3-4 timer med ovnsdøren på gløtt. Spre deretter blandingen på tørkepapir og la den avkjøles før du heller blandingen i en boks. Oppbevares tørt.

Vi ønsker deg trivelige matstunder
… og god helse!

Trine og Kjell Petter 🙂

Her kan du lese hvordan du med Trine Dahlmo-metoden kan få et friskere og lettere liv med masse deilig mat.

Mer Trine Dahlmo inspirasjon, finner du på vår Facebook og Instagram her

Share on facebook
Del på Facebook
Share on print
Skriv ut siden
Share on email
Send på e-post