Lammefilet m/peppersaus

Dette er et slikt måltid hvor en veldig liten innsats gir et rent herremåltid – enkelt og aldeles nydelig!

Du trenger
Til 2 personer

Poteter
Ca. 400 g. marinert lammefilet/fårefilet
1 ss smør
Gulrot
Rosenkål
Peppersaus (vi valgte en ferdigsaus)

Slik gjør du
Varm opp steikovnen til 200 grader og sett en ildfast form midt i ovnen på en bakerist.

Sett potetene på kok
Kok opp vann til grønnsakene

Stek lammefileten på høy varm i litt smør. Gjør det ganske raskt. Sørg for at det blir stekeskorpe på alle sider.  Legg så fileten i ildfastformen i steikovnen. Stikk et steketermometer inn i den tykkeste enden.

Stek fileten til steketermometeret viser 60 grader. Ta så fileten ut av steikovnen og legg den på en skjærfjøl. La den ligge der og hvile minst 10 minutter før du skjærer den i serveringsskiver.

Kok gulrøttene og rosenkålen. 

Varm opp peppersausen

Server og nyt!

Vi ønsker deg trivelige matstunder
… og en god helse!

Trine og Kjell Petter 🙂

Her kan du lese hvordan du med Trine Dahlmo-metoden kan få et friskere og lettere liv med masse deilig mat.

Mer Trine Dahlmo inspirasjon, finner du på vår Facebook og Instagram her

Share on facebook
Del på Facebook
Share on print
Skriv ut siden
Share on email
Send på e-post