Tilslørte bondepiker

Dette er en lettlaget versjon av klassikeren Tilslørte bondepiker. Med et veldig lavt fettinnhold passer den ypperlig som dessert etter en mager-tallerkenmiddag.

Enkelt, og veldig veldig godt!

Du trenger
* Et godt syltetøy.
   Her har jeg valgt moltesyltetøy med mye bær.
* Vaniljekesam
* Fettfattig granola*
* Bær og/eller frukt til topping

* Vi fant denne sprø og gode granolaen i dagligvarebutikk, som vi syntes smakte veldig godt.

Slik gjør du
Fyll et glass lagvis i to lag med syltetøy, vaniljekesam og granola. Pynt med bær og/eller frukt i biter. La gjerne desserten stå minst én time før den serveres. Da blir granolaen litt mer fuktig og trekker til seg smakene fra syltetøyet og vaniljekesamen.

Jeg fikk granola til overs og puttet den i fryseren, klar til å svinge ihop en god dessert på 1-2-3 når anledningen byr seg.

Nyt stunden!

Vi ønsker deg en god dag
… og en god helse!

Trine og Kjell Petter 🙂

Her kan du lese hvordan du med Trine Dahlmo-metoden kan får et friskere og lettere liv med masse deilig mat.

Mer Trine Dahlmo inspirasjon, finner du på vår Facebook og Instagram her

Share on facebook
Del på Facebook
Share on print
Skriv ut siden
Share on email
Send på e-post