Eple- og løksalat - Trine Dahlmo

Eple- og løksalat

Denne deilige eple- og løksalaten er nydelig tilbehør til stekt fisk eller kjøtt, for eksempel til kalkunmiddagen, kotelettene, svinesteiken, kjøttkakene, stekt torsk eller kveite.

Du trenger
1 grønt eple
1 liten gul løk
1 pakke (165 gr) ekte Mills majones
Salt, pepper

Slik gjør du
Skrell løken og eplet. Skjær løken i tynne skiver og del dem deretter opp i mindre biter. Skjær eplet i terninger. Du trenger ikke å skrelle det først. Bland løken og eplet sammen og bland i 1 pakke majones. Kvern over salt og pepper.

Det var det hele. Salaten holder seg i kjøleskapet i minst 1 uke.

Vi ønsker deg trivelige matstunder
… og god helse!

Trine og Kjell Petter 🙂

Her kan du lese hvordan du med Trine Dahlmo-metoden kan få et friskere og lettere liv med masse deilig mat.

Mer Trine Dahlmo inspirasjon, finner du på vår Facebook og Instagram her

Share on facebook
Del på Facebook
Share on print
Skriv ut siden
Share on email
Send på e-post