Bananpannekaker

Disse bananpannekakene med havregryn er deilig søte, uten at de er tilsatt sukker. En god porsjon cottage cheese som tilbehør bidrar til langvarig mettet og stabilt blodsukker  mens de deilige bærene gjør måltidet friskt. og lett. Du kan gjerne bruke frosne bær i stedet for friske. Varm dem i mikroen eller i en kasserolle.

Du trenger
9 pannekaker

2 egg
2 modne bananer
1 dl lettmelk
1 dl havregryn
1 dl siktet spelt eller hvete
1 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker
1 ts smør til steking

Slik gjør du
Ha alle ingrediensene unntatt smøret i en bakebolle. Miks dem sammen med stavmikser.

Varm opp en non stikk stekepanne (teflonpanne). Bruk en bakepensel eller et lite stykke tørkepapir til å pensle bittelitt smør i pannen. Bruk en øse til å legge 3 pletter røre i stekepannen. Stek begge sider gyldne.

Server med cottage cheese og bær.

TIPPS
Har du kanskje også lyst på pannekaker med bacon? Oppskriften finner du her på bloggen.

Du kan også kjøpe ferdig stekte pannekaker  i dagligvarebutikken. De er fine å ha i fryseren slik at du raskt kan tine dem i steikovnen eller mikroen. Enkelt og godt.

Vi ønsker deg trivelige matstunder
… og god helse!

Trine og Kjell Petter 🙂

Her kan du lese om hvordan du med Trine Dahlmo-metoden kan få et friskere og lettere liv med masse deilig mat.

Mer Trine Dahlmo inspirasjon, finner du på vår Facebook og Instagram her

Share on facebook
Del på Facebook
Share on print
Skriv ut siden
Share on email
Send på e-post