Asiatisk råkost - Trine Dahlmo

Asiatisk råkost

Denne sprø og syrlige salaten passer svært godt til de asiatiske fiskekakene du finner her på bloggen. Bruk den gjerne også til ferdigkjøpte fiskekaker, til andre fiskeretter eller til en god omelett.

Dette trenger du
2 gulrøtter
200 gram agurk
½ rødløk
4 store reddiker eller 6 mindre
3 ss hakket persille
8 blader fra crispi-salat
2 ss hvitvinseddik
1 ts usaltet soyasaus
½ ts salt (kan utelates hvis du bruker en salt soyasaus)
½ finmalt svart pepper

Slik gjør du
Skrell gulrøttene og kapp av endene. Skjær av endene på en agurk til du har ca. samme lengde som gulrøttene. Bruk en skreller for å lage tynne lange skiver av gulrøttene og agurken. Legg litt vekt på skrelleren når du drar den langs grønnsakenes hele lengde, slik at du får strimlene tykke nok. Ha grønnsaken i en bolle. Skjær rødløken i fine skiver og tilsett den. Det samme gjør du med reddikene. Tilsett finhakket persillen og finrevet crispisaltablader.

Tilsett resten av ingrediensene og vend alt sammen. La salaten trekke i dressingen i minst 8 minutter.

Vi ønsker deg trivelige matstunder
… og god helse!

Trine og Kjell Petter 🙂

Her kan du lese hvordan du med Trine Dahlmo-metoden kan få et friskere og lettere liv med masse deilig mat.

Mer Trine Dahlmo inspirasjon, finner du på vår Facebook og Instagram her 

Share on facebook
Del på Facebook
Share on print
Skriv ut siden
Share on email
Send på e-post