Ostechips

Ostechips er lettlaget snack du kan lage i en fei. De kan spises som de er og passer også godt som tilbehør til tacosalat. Oppskriften finner du her på bloggen.

Ostechipsen smaker også nydelig sammen med dipp.  Her er en versjon med salsa, guacamole og rømme. Oppskriftene finner du her på bloggen.

Du trenger
Skivet hvit ost. Velg den sorten du liker

Slik gjør du
Forvarm steikovnen til 200 grader. Kle en bakeplate med bakpapir. Del osten du har valgt i den størrelsen og fasongen du ønsker. Legg osten utover bakeplaten.

Når steikovnen har nådd 200 grader, settes bakeplaten litt over midten av ovnen. Stek osten til den er gylden, ca. 10-12 minutter.

Ta ut bakeplaten. Vent 2-3 minutter slik at ostechipsene får fester seg litt, og flytt dem så over på en rist hvor de avkjøles.

Server og nyt!

Vi ønsker deg trivelige matstunder
… og god helse!

Trine og Kjell Petter 🙂

Her kan du lese om hvordan du med Trine Dahlmo-metoden kan få et friskere og lettere liv med masse deilig mat.

Mer Trine Dahlmo inspirasjon, finner du på vår Facebook og Instagram her

Share on facebook
Del på Facebook
Share on print
Skriv ut siden
Share on email
Send på e-post