Salsa med persille

Dette er en salsa for deg som ønsker en annen krydderurt enn fersk koriander. Persille er et godt alternativ.

Du trenger
5 modne tomater
En halv rødløk
1 grillet paprika *
2 fedd hvitløk
5 ss finhakket fersk bladpersille
½ dl hvitvinseddik

Saften av en halv lime
Salt
Malt sort pepper

* Fås kjøpt i glass på dagligvareforretninger

Slik gjør du
Kutt tomatene i mindre biter. Ha dem over i en melsikt og press ut en del av saften. Det gjøres for at salsaen ikke skal bli for vannaktig. Rødløken, den grillede paprikaen og hvitløken skrelles og deles opp. Grovkutt persillen.

Ha alt sammen i kjøkkenmaskinen sammen med hvitvinseddik og lime-saften. Blend alt godt sammen.  Smak til med salt og pepper.

Salsa smaker godt som dipp, til taco, som tilbehør til en god omelett, stekt lyst kjøtt eller hvit fisk.

På bloggen finner du oppskrifter med salsa til disse rettene:
– Mexicanske eggeruller
– Taco
– Ostechips og dipp

I dagligvarebutikkene finner du mange gode versjoner av salsa som du kan velge som et kjappt alternativ. 

Vi ønsker deg trivelige matstunder
… og god helse!

Trine og Kjell Petter 🙂

Her kan du lese hvordan du med Trine Dahlmo-metoden kan få et friskere og lettere liv med masse deilig mat.

Mer Trine Dahlmo inspirasjon, finner du på vår Facebook og Instagram her 

Share on facebook
Del på Facebook
Share on print
Skriv ut siden
Share on email
Send på e-post