Raita

Raita er en dressing med mynte og chili som gjerne brukes til Tikka masala. Den passer like godt til salat, ovnsbakte grønnsaker, stekt kjøtt eller fisk. Lag den gjerne en god stund før servering slik at smakene får satt seg.

Du trenger
1 grønn chili
1 ts finhakket ferske mynteblader
3 dl yoghurt naturell *
1 ts malt spisskummon
Salt,  sukker og pepper

* Velg gjerne en som er litt fast, for eksempel gresk yoghurt.

Slik gjør du
Gjør klar og sett frem alle ingrediensene. Se bildet under

Snitt chilien i to på langs og fjern alle frøene. De skal ikke brukes. Finhakk chilikjøttet. Finhakk peppermynten. Ha alle ingrediensene i en skål og bland godt sammen.

Smak til med salt, sukker og pepper.

Har du lyst til å lage Tikka masala med Raita finner du her på bloggen.

Vi ønsker deg trivelige matstunder
… og god helse!

Trine og Kjell Petter 🙂

Her kan du lese om hvordan du med Trine Dahlmo-metoden kan få et friskere og lettere liv med masse deilig mat.

Mer Trine Dahlmo inspirasjon, finner du på vår Facebook og Instagram her

Share on facebook
Del på Facebook
Share on print
Skriv ut siden
Share on email
Send på e-post