Hasselbakte poteter

Hasselbakte poteter passer til kjøtt- og fiskeretter. Denne versjonen kan du bruke til en mager-tallerken.

Du trenger
Ønsket mengde potet pr person. Vi anbefaler at du bruker ganske små poteter.
Grovsalt
Aromatisk krydder, for eksempel oregano, timian eller et blandet krydder med tilsvarende smaker
Vann

Slik gjør du

Forvarm steikovnen til 225 grader.

Skrell potetene. Legg dem på en sleiv slik som vist på bildet og skjær tynne skiver i poteten.

Sleiven vil stoppe snittet før poteten er gjennomskjært, slik at de henger sammen i bunnen. 

Legg potetene i en ildfast form, pensle dem med vann og strø over krydder. 

Stek dem midt i ovnen til de er møre, 35-50 minutter avhengig av størrelsen på potetene.

Vi ønsker deg trivelige matstunder
… og god helse!

Trine og Kjell Petter 🙂

Her kan du lese hvordan du med Trine Dahlmo-metoden kan få et friskere og lettere liv med masse deilig mat.

Mer Trine Dahlmo inspirasjon, finner du på vår Facebook og Instagram her

Share on facebook
Del på Facebook
Share on print
Skriv ut siden
Share on email
Send på e-post