Laks med rosenkål- og baconrøre - Trine Dahlmo

Laks med rosenkål og baconrøre

Dette trenger du:
Til 4 personer

Smør
1 stort stykke laks til hver 
Seterrømme 
Krydder: Grovkvernet pepper og salt, estragon
Eventuelt: Raspet parmesan ost

Ingredienser til rosenkål- og baconrøre finner du her i oppskriftssiden. 

Slik gjør du
Smelt smør i en steikepanne. 

Krydre oversiden med grovkvernet pepper, salt og estragon. Om du har et fiskestykke uten skinn, krydre på begge sider.

Når pannen er varm og smøret smeltet, legger du lakseskivene i steikepannen med skinnsiden ned. Stek til du har steikeskorpe på skinnsiden. Bruk moderat varme. Snu og stek den andre siden. Pass på at du ikke steker fisken for lenge, da blir den tørr. For å se om fisken er ferdig stekt; bruk en kniv og dra fiskekjøttet fra hverandre på den tykkeste delen av fiskestykket. Når flakene kan skilles gjennom hele stykket, er den ferdig. 

Fremgangsmåte for rosenkål- og baconrører finner du i oppskriften her i oppskriftssiden.

Server fisken med rosenkål- og baconrøre og en en god klatt rømme. Rasp eventuelt også over litt parmesan.

Vi ønsker deg trivelige matstunder
… og god helse!

Trine og Kjell Petter 🙂

Her kan du lese om hvordan du med Trine Dahlmo-metoden kan få et friskere og lettere liv med masse deilig mat.

Mer Trine Dahlmo inspirasjon, finner du på vår Facebook og Instagram her

Share on facebook
Del på Facebook
Share on print
Skriv ut siden
Share on email
Send på e-post