Rosenkål- og baconrøre - Trine Dahlmo

Rosenkål- og baconrøre

Vi anbefaler dette smaksrike tilbehøret til stekt laks eller ørret, ribbe eller steik.

Du trenger
Ønsket mengde bacon
Ønsket mengde rosenkål. Utenfor sesongen er gjerne frossen rosenkål det beste valget.

Til 4 porsjoner synes vi dette er passelig
200 gram bacon
400 gram rosenkål

Smør

Slik gjør du
Tin rosenkålen om den er frossen. Kok dem møre, gjerne på rist i en kasserolle.

Skjær baconet i små biter og stek det gyldent i smør. Rens bort flekker på rosenkålen, om de har det. Reduser varmen på kokeplaten litt og gjennomvarm rosenkålen i stekepannen sammen med baconet.

Server og nyt!

Vi ønsker deg trivelige matstunder
… og god helse!

Trine og Kjell Petter 🙂

Her kan du lese om hvordan du med Trine Dahlmo-metoden kan få et friskere og lettere liv med masse deilig mat.

Mer Trine Dahlmo inspirasjon, finner du på vår Facebook og Instagram her

Share on facebook
Del på Facebook
Share on print
Skriv ut siden
Share on email
Send på e-post