Søk

Biff Stroganoff med blomkålpuré

Dette trenger du
3-4 porsjoner

600 g biffkjøtt. Vi brukte mørbrad
Ca. 100 g smør
1 stor gulløk
150 g frisk sjampinjong
Salt og pepper
2 ss tomatpuré
1 dl vann
2 ss konsentrert kjøttkraft *
2 dl crème fraîche orginal, 35 % (laktosefri eller vanlig)
1 stor blomkål

* om du ikke har konsentrert kjøttkraft kan du bruke én oksebuljongterning.

Slik gjør du
Skjær biffkjøttet i spisevennlig biter. Brun det i en gryte i litt smør. Skrell og skjær løken i små biter og brun den sammen med kjøttet. Skjær sjampinjongen i biter og tilsett den. La også den få brunes litt. Krydre med salt og pepper og tilsett tomatpuré, vann, kraft og crème fraîche. La det hele småkoke 10-15 minutter. Smak eventuelt til med salt og pepper.

Blomkålpuré
Skrell og del opp blomkålen. Kok den mør i litt vann, under lokk. Hell ut vannet. Tilsett ca. 50 gram smør og bruk stavmikseren til å lage puré.

Vi ønsker deg trivelige matstunder
… og god helse

Trine og Kjell Petter 🙂

Her kan du lese om hvordan du med Trine Dahlmo-metoden kan få et friskere og lettere liv med masse deilig mat.

Mer Trine Dahlmo inspirasjon, finner du på vår Facebook og Instagram her

Del på Facebook
Skriv ut siden
Send på e-post