Du trenger 400 g karbonadedeig, uten vann og salt 1/2 dl vann 1 ts salt 1/2 ts finmalt sort pepper 1 strøken ss potetmel
Forvarm stekeovnen til 200 grader.
Bland sammen ingrediensene i en bakebolle. Bland godt til farsen blir seig.
Varm opp en stekepanne med non slipp belegg. Da trenger du ikke stekefett. Form 4 store burgere og stek til det er stekeskorpe på begge sider. Legg burgerne i en ildfast form og sett formen på en bakerist midt i ovnen. La burgerne gjennomsteke ca. 7-10 minutter.
Vi ønsker deg gode matstunder og … en god helse!
Trine og Kjell Petter
Her kan du lese hvordan du med Trine Dahlmo-metoden kan få et friskere og lettere liv med masse deilig mat.
Vi bruker informasjonskapsler for å bedre din brukeropplevelse og til markedsføring. Dette for å analysere trafikken på siden vår. Formålet er å kunne målrette annonser og se hvordan du bruker siden. Hvis du fortsetter å bruke siden, gir du samtidig samtykke til dette.GodtaPersonvernerklæring