Rotgrønnsakschips - Trine Dahlmo

Rotgrønnsakschips

Chips av grønnsaker er en god variasjon til den tradisjonelle potetchipsen. Den blir ikke så sprø som potetchips men bidrar på den andre siden med mer smak.

Her kombinerer vi tre forskjellige rotgrønnsaker for farge- og smaksvariasjon.

Du trenger
Til 2 personer

Vann til forkoking
 60 g persillerot
150 g sellerirot
150 g gulrot
Ca. 1 ss smaksnøytral olje

Slik gjør du
Kok opp vann i en kasserolle.

Skrell og kutt rotgrønnsakene i staver på rundt 1 x 5 cm. Legg dem i det kokende vannet og la dem forkoke i 4 minutter.

Bruk et dørslag og hell ut vannet. La rotgrønnsakene få tørke i 15-20 minutter.

Gni forsiktig inn litt olje over grønnsaksstavene. Nå kan du enten bruke en AirFryer for å lage chips, eller du kan steke dem på 210 grader i en forvarmet ovn. Steketiden i AirFryer er ca 15 minutter og i steikovn ca. 25 minutter. Rotgrønnsakene skal ha en gylden farge når de er ferdige.

 Vi ønsker deg trivelige matstunder
… og god helse!

 Trine og Kjell Petter 🙂

Her kan du lese hvordan du med Trine Dahlmo-metoden kan få et friskere og lettere liv med masse deilig mat.

Mer Trine Dahlmo inspirasjon, finner du på vår Facebook og Instagram her 

Share on facebook
Del på Facebook
Share on print
Skriv ut siden
Share on email
Send på e-post