Lettsaltet torsk med ertestuing

Du trenger
Til 2 personer

Potet etter ønske
2 store gulrøtter
400 g lettsaltet torsk 
Vann
1   ss. eddik
Ingredienser til enkel ertestuing finner du her
Eller du kan velge ertestuing med mynte, oppskrift her
Du kan også velge en pose ertestuing, eller ferdig kokt og vakumpakket. Ingredienser til yoghurtdressing med urter finner du her
Gressløk

Slik gjør du
Kok potetene møre. Skrell og kutt gulrøttene i skiver, ca. 1 cm tykke, og legg i kokende vann. Kokes på middels varme til de møre. 

Kok opp ca. 2 liter vann og ha i 1 ss eddik. Når vannet koker, slå av varmen. Ha i fisken og la den trekke i 15-20 minutter avhengig av størrelse. Du skal se at fisken begynner å flake seg.

Lag ertestuing og yoghurtdressing i henhold til oppskriften over. 

Klipp gjerne over litt gressløk eller dill før servering.

Vi ønsker deg trivelige matstunder
… og god helse!

Trine og Kjell Petter

Her kan du lese hvordan du med Trine Dahlmo-metoden kan få et friskere og lettere liv med masse deilig mat.

Mer Trine Dahlmo inspirasjon, finner du på vår Facebook og Instagram her

Share on facebook
Del på Facebook
Share on print
Skriv ut siden
Share on email
Send på e-post