Kraftfull fiskesuppe

Kraftfull fiskesuppe
Til 6 personer

Du trenger
3 gulrøtter, ca 200 g
Ca. 1/2 purreløk, den nederste delen – ca. 100 g
150 g sellerirot
1 liter fiskekraft
100 mg safran
2 sitroner
500 g torskefilet
500 g laksefilet
Evt. en kvast dill og blad fra stangselleri som garnityr

Slik gjør du det
Skrell gulrøttene og del dem opp i små terninger. Fjern bunnen av purreløken og evt. skjemte deler og skjær den nederste hvite delen opp i ringer. Skrell selleriroten og del opp i små terninger slik som gulrøttene.

Grønnsakene has i en kasserolle sammen med fiskekraften. Hvilket og hvor mye krydder du bruker avhenger av hva du har laget fiskekraften av. Vi brukte til denne suppen 100 g safran og saften av 2 sitroner. 

Kok til grønnsakene er møre. Torskefileten og laksefileten skjæres opp i terninger.

Tilsett fisken og la den trekke i 5-6 minutter.

Lag litt grønn garnityr slik: Finhakk litt dill og evt. også litt blad fra stangsellerien.

Server suppen i dype tallerkener og dryss over litt garnityr.

Nyt!

Vi ønsker deg gode matstunder
… og god helse

Trine og Kjell Petter 🙂

Her kan du lese om hvordan du med Trine Dahlmo-metoden kan få et friskere og lettere liv med masse deilig mat.

Mer Trine Dahlmo inspirasjon, finner du på vår Facebook og Instagram her

Share on facebook
Del på Facebook
Share on print
Skriv ut siden
Share on email
Send på e-post