Søk

Fennikelslaw

Denne friske smakfulle salaten får hovedingrediensen i måltidet til å skinne. Den passer særlig godt til fisk, hvitt kjøtt og grillmat.

Du trenge
1 grønt eple
1 fennikel
1/2 stor brokkoli
1, 5 ss olivenolje
1/ sitron

Slik gjør du
Del eplet i fire og fjern kjernen. Fjern skjemmende biter på fennikelen. Du bruker kun hodet på den halve  brokkolien, ikke stilken. 

Bruk en skarp kniv eller mandolin til å skjære eplet og grønnsakene i så tynne skiver som du kan. Legg skivene i en salatskål og tilsett olivenolje og saften av 1/2 sitron. Vend alt godt sammen. Dekk til salaten og la den gjerne stå i kjøleskapet en stund før servering slik at smakene får blande seg og syren fra sitronen og eplet mørner grønnsaksskjøttet.

Vi ønsker deg trivelige matstunder
… og god helse!

Trine og Kjell Petter 🙂

Her kan du lese om hvordan du med Trine Dahlmo-metoden kan få et friskere og lettere liv med masse deilig mat.

Mer Trine Dahlmo inspirasjon, finner du på vår Facebook og Instagram her

Del på Facebook
Skriv ut siden
Send på e-post