Søk

Lettsaltet torsk med eggesmør

Denne Norsk klassikeren er en favoritt hos mange. Håper vår versjon med eggesmør og fennikelslaw smaker!

Du trenger
Til 2 personer

400 g lettsaltet torsk 
2 ss hvitvinseddik eller 7% eddik
150 g gulrot

Ingredienser til eggesmør (se egen oppskrift her på nettsiden)

Ingredienser til fennikelslaw (se egen oppskrift her på nettsiden)

Du finner oppskriftene ved å skrive inn oppskriftens navn i ett av søkefeltene her på nettsiden.

Slik gjør du
Lag ferdig fenikkelslaw og eggesmør. 

Kutt gulrøttene i skiver, ca. én cm tykke, og legg dem i kokende vann. Kok på middels varme til de er møre. Det sjekker du med en spiss kniv. Når kniven går gjennom, da er de ferdige. 

Kok opp ca. 2 liter vann og tilsett eddiken. Når vannet koker, slå av varmen. Ha i fisken og la den trekke i ca. 15 minutter. Hvis fiskestykkene er store,  la dem trekke i ca. 20 minutter. Du vet de er ferdige når du ser at fisken begynner å flake seg.

Vi ønsker deg trivelige matstunder
… og god helse!

Trine og Kjell Petter

Her kan du lese om hvordan du med Trine Dahlmo-metoden kan få et friskere og lettere liv med masse deilig mat.

Mer Trine Dahlmo inspirasjon, finner du på vår Facebook og Instagram her

Del på Facebook
Skriv ut siden
Send på e-post