Søk

Virkelighetsnære behandlingsstrategier som din klient med letthet kan gjennomføre i sin alminnelige hverdag. 

Metodene er skapt i Trines over 20-årige klinikkpraksis, basert på hva som fungerer i virkelige menneskers liv.

Vil du bli en del av vårt nasjonale fagteam?

Vi bygger et solid nasjonalt fagteam og trenger flere TD Ernæringsterapeuter på laget. Er du den vi søker?

  • Drømmer du om å gjøre stor forskjell i menneskers liv?
  • Er du interessert i kosthold og helse?
  • Ønsker du deg en arbeidshverdag med fornøyde klienter?
  • Er du en stå-på person som vil være din egen sjef?
  • Trives du med å samarbeide med andre fagpersoner?
  • Elsker du å motivere andre?

Som TD Ernæringsterapeut kan du drive din privatpraktiserende klinikk hvor du tar i mot klienter som ønsker å forebygge eller bedre  helseplager. Dine virkemidler vil være hverdagsmaten, kosttilskudd (vitaminer, mineraler, urter og probiotika) samt din målrettede og motiverende måte å møte dine klienter på. Med utdanningen får du del i metodikken Trine Dahlmo har utarbeidet gjennom et langt yrkesliv som ernæringsterapeut og NLP Coach – både kartleggingsmetodikken, kostholdsveiledningen og motivasjonsstrategiene. Hennes store inspirasjonskilde har vært, og er fremdeles, hennes kjære klienter og sitt nære samarbeidet med kollegaer i helsevesenet. 

Ved å følge virkelige mennesker i virkelige liv har Trine blitt en handlekraftig og praktisk orientert ernæringsterapeut og motivator. Hun er en sterk motstander av den smale sti og glødende forkjemper for den brede vei. Hun vet med all sin erfaring at det ikke er nødvendig å følge ekstreme kostholdstiltak for å få et friskere liv.

Som TD Ernæringsterapeut vil du hjelpe dine klienter til å bli frisk(ere) for helseplager mange strever med, bl.a * Plager i mage/tarm * Atopikere * Smerter i vev og ledd * Forhøyet blodsukker *  Ustabilt blodsukker * Redusert energi * Forhøyet kolesterol * Tretthet * Gjentatte eller langvarige infeksjoner *Plager i overgangsalderen * Under- eller overvekt * Ikke alkoholisk fettlever * Hud- og slimhinneproblemer.

TD Ernæringsterapistudiet - Kull 2025 i Oslo

Utdanningens deler

1. Utdanning i grunnmedisin *1

2. Kurs i VEKS-fag (et kort nettkurs)

3. Utdanning i TD Ernæringsterapi som består av et for-kurs på nett samt klasseromsundervisning i Oslo (sentrum). Én samling holdes i Piemonte i Italia.

*1) Flere helsefaglige utdanninger innfrir krav til utdanning i grunnmedisin, bl.a. sykepleierutdanningen og utdanning til Helsefagarbeider.

Det er kun få plasser på utdanningen og nye studiestart skjer med flere års mellomrom. Vi anbefaler deg å melde deg på i god tid for å sikre deg plass. Du kan starte med for-kurset på nett så snart du har meldt deg på studiet.

Utfyllende informasjons samt studieplan finner du i informasjonsbrosjyren under. 

Utdannere i Ernæringsterapistudiet

Tina Bakkejord
I ernæringsterapistudiet  underviser Tina i Legens undersøkelser og behandling. Hun har jobbet som fastlege i Mo i Rana siden 2010 og som spesialist i allmennmedisin siden 2017. Hun har også jobbet ved voksenpsykiatrisk poliklinikk. Tina er kjent for å møte sine pasienter på en nær og folkelig måte, med fokus på hele mennesket. Gled deg til å møte vår egen folkekjære og dyktige Tina, og ta del i hennes kunnskap.

Trine Dahlmo
Trine underviser i ernæringsterapistudiets øvrige fag.  Trine har siden 2000 jobbet som ernæringsterapeut, kurs- og foredragsholder og videreutdannet og senere også som NLP Coach. Hun har blant annet gitt ut boken Lettere via Cappelen Damm, Middagsplanelggeren og Frisk med irritabel tarm via  Healthinspirer publishing. Trine ønsker med sitt virke å gjøre trivsel og helse mer tilgjengelig i samfunnet, og å bidra til godt kollegialt samarbeid mellom helseaktørene i det private og offentlige helsevesenet.

De som møter Tina og Trine vil oppleve at de har et stort overblikk og forståelse for både fysiske og mentale prosesser, og at de har en svært helhetlig og praktisk tilnærming til hvordan pasientene/klientene kan bedre sin helse og hverdag.

Tina og Trine vil gjøre alt de kan for at du skal oppleve mestring og glede under utdanningen og det nasjonale fagteamet vil ønske deg varm velkommen i vårt kollegiale fellesskap.

Du er hjertelig velkommen!
Tina,  Trine og det nasjonale fag-teamet 🙂

Ta kontakt

Ta kontakt med oss for å få mer informasjon eller for å søke om studieplass. Trine tar kontakt med deg for å avtale en tid for en telefonsamtale.

Vi bekrefter å ha mottatt din henvendelse.

Trine tar kontakt med deg så snart som mulig.
Ha en fin dag!