Ønsker du å hjelpe andre til et friskere liv?
og være en del av et voksende nasjonalt fagteam?

Vil du bli Ernæringsterapeut?

Påmelding til studiestart 2022 er startet!
Kun 10 plasser

Vi bygger et solid nasjonalt fagteam og trenger flere Trine Dahlmo Ernæringsterapeuter på laget. Er du den vi søker?

  • Er du interessert i helse og ernæring?
  • Ønsker du deg en arbeidshverdag med fornøyde klienter?
  • Er du en stå-på person som vil være din egen sjef?
  • Trives du med å samarbeide med andre fagpersoner?
  • Elsker du å motivere andre?

Med utdanningen får du del i metodikken Trine Dahlmo har utarbeidet gjennom et langt yrkesliv som ernæringsterapeut og NLP Coach – både kartleggingsmetodikken, kostholdsveiledningen og motivasjonsstrategiene.


Praktiske og virkelighetsnære behandlingsstrategier som din klient med letthet kan gjennomføre i sin alminnelige hverdag. 

Trine Dahlmo

Ernæringsterapien du lærer på skolen er basert på hva Trine gjennom sin omfattende klinikkpraksis har erfart fungerer i sine klienters liv. 

Hennes store inspirasjonskilde har vært, og er fremdeles, hennes kjære klienter og sitt nære samarbeidet med kollegaer i helsevesenet. 

Ved å følge virkelige mennesker i virkelige liv har Trine blitt en handlekraftig og praktisk orientert ernæringsterapeut og motivator. Hun er en sterk motstander av den smale sti og glødende forkjemper for den brede vei. Hun vet med all sin erfaring at det ikke er nødvendig å følge ekstreme kostholdstiltak for å få et friskere liv.

Hun sier: I over 20 år har jeg hatt den store gleden av å følge mine klienter på deres unike og ulike livsstilsreiser. Å få ta del i deres drømmer, utfordringer og seiere har vært en stor gave i livet. Erfaringene har formet meg som medmenneske og fagperson.  Ved å bringe denne gaven videre til neste generasjon Ernæringsterapeuter kan de bidra til at mange flere får en bedre helse og hverdag. 

Utdanning til TD-Ernæringsterapeut

Som TD Ernæringsterapeut kan du drive din privatpraktiserende klinikk og hjelpe dine klienter med å forebygge og bedre helseplager. Dine virkemidler vil være hverdagsmaten, kosttilskudd (vitaminer, mineraler, urter og probiotika) samt din målrettede og motiverende måte å møte dine klienter på.

Utdanningens deler
* Utdanning i grunnmedisin *1
* Kurs i VEKS-fag (et kort nettkurs)
* Sertifiseringskurs til Trine Dahlmo-kursholder- eller kostholdsveileder (modulbasert kurs)
* Utdanning i TD-Ernæringsterapi (starter august 2022)

*1) Flere helsefaglige utdanninger innfrir krav til utdanning i grunnmedisin, bl.a. sykepleier-utdanningen.

Det er kun 10 plasser på utdanningen i TD-Ernæringsterapi og nye studiestart skjer med flere års mellomrom. Siste frist for påmelding er 15. januar 2022.  Vi anbefaler deg å melde deg på i god tid for å sikre deg plass.

Utfyllende informasjons samt studieplan finner du under.

Undervisningen
Undervisningen foregår som en prosess over 5 moduler med følgende fag:
* Ernæringsterapi
* Urteterapi
* Motiverende helsearbeid
* Legens undersøkelser og behandling
* Terapeutisk strategi
* Klinikkdrift

Etter hvert som du modul for modul bygger din kunnskap kan du i din studentpraksis hjelpe dine klienter med stadig flere helseplager. Allerede 7 måneder ut i utdanningen er du klar til å tilby behandling for helseplager som svært mange sliter med. Under studiet vil du møte følgende utdannere:

Tina Bakkejord
Tina underviser i Legens undersøkelser og behandling. Hun har jobbet som fastlege i Mo i Rana siden 2010 og som spesialist i allmennmedisin siden 2017. Hun har også jobbet ved voksenpsykiatrisk poliklinikk. Tina er kjent for å møte sine pasienter på en nær og folkelig måte, med fokus på hele mennesket.

Gled deg til å møte vår egen folkekjære og dyktige Tina på undervisning i Legens undersøkelser og behandling.

Trine Dahlmo
Trine underviser i studiets øvrige fag. Trine har siden 2000 jobbet som ernæringsterapeut, kurs- og foredragsholder og videreutdannet seg senere til NLP Coach. Hun er forfatter hos Cappelen Damm og har gitt ut boken Lettere.

Trine ønsker med sitt virke å gjøre trivsel og helse mer tilgjengelig i samfunnet, og å bidra til godt kollegialt samarbeid mellom helseaktørene i det private og offentlige helsevesenet.

De som møter Tina og Trine vil oppleve at de har et stort overblikk og forståelse for både fysiske og mentale prosesser, og at de har en svært helhetlig og praktisk tilnærming til hvordan pasientene/klientene kan bedre sin helse og hverdag.

Tina og Trine vil gjøre alt de kan for at du skal oppleve mestring og glede under utdanningen. 

Du er hjertelig velkommen!

Tina,  Trine og fag-teamet 🙂

Student hos oss?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Utdanner Tina Bakkejord

Utdanner Trine Dahlmo

Mer informasjon

Ønsker du mer informasjon før du sender oss en søknad? Fyll i skjemaet under, så tar Trine kontakt med deg via mail. 

Søk om studieplass

Ønsker du å sende inn din søknad om å få plass på Ernæringsterapiutdanningen som starter i 2022? Send oss din søknad ved å fylle i feltene under. Vi tar kontakt med deg når vi mottar søknaden.

Takk for din henvendelse

Jeg tar kontakt så snart som mulig. 

Jessica :)

Vi bekrefter å ha mottatt din søknad om kursplass

Akkurat nå er det mange som henvender seg til oss og det kan derfor ta noen dager før du får svar på din henvendelse.

Dersom du ikke allerede har gjort det, ta gjerne en titt innom vår nettside inntil vi høres. Her blir du kjent med oss og finner også informasjon om kursene du eventuelt blir kursholder for.

Nettside: https://trinedahlmo.no/

Vi tar kontakt med deg så snart som mulig, og ser frem til å bli kjent med deg. 

*fra 5. juli-20. juli har vi ferieavvikling.