Trine Dahlmo-klinikken

Trine Dahlmo-klinikken

Vi er en privatpraktiserende klinikk i Mo i Rana hvor vi tilbyr ernæringsterapi og Trine Dahlmo-kurs. Foruten administrasjonen består teamet av Trine Dahlmo (Ernæringsterapeut, kursholder) og Gretel Westman (kursholder). I april 2024 får vi 2 ernæringsterapeuter i studentpraksis på laget. Behandling av sykdom gjøres i samråd med fastlege eller annet relevant helsepersonell.

Ernæringsterapi benyttes for å forebygge og behandle helseplager. Du kan også få hjelp med å optimalisere kostholdet om du f.eks er idrettsutøver eller følger en spesifikk kostholdsfilosofi. Ernæringsterapien er basert på prinsippet om den brede vei – minst mulig inngripende tiltak i kostholdet for mest mulig effekt.

Kartleggings- og behandlingsmetodikken er et resultat av erfaringen Trine har gjort når hun i over 20 år har fulgt sine klienter på deres unike og ulike livsstilsreiser.  Erfaringene viser at det som regel ikke skal så mye til for å bli frisk/friskere. Ernæringsterapi har vist seg å ha særlig stor effekt på * Plager i mage/tarm * Atopikere * Smerter i vev og ledd * Forhøyet blodsukker *  Ustabilt blodsukker * Redusert energi * Forhøyet kolesterol * Tretthet * * PMS * Gjentatte eller langvarige infeksjoner *Plager i overgangsalderen * Under- eller overvekt * Ikke alkoholisk fettlever

Trine Dahlmo-kurs Med Trine Dahlmo-metoden kan du gå ned i vekt for deretter å stabilisere den – med vanlig mat. Metoden kan også benyttes for å gå opp i vekt, når det er ønskelig. Du vil også få et stabilt blodsukker, noe som bedrer mange helseplager og gir mer energi. For å lære Trine Dahlmo-metoden kan du melde deg på Kom i gang-kurs (se menyvalg over: Kurs) eller ved personlig oppfølging. For sistnevnte alternativ; ta kontakt via kontaktskjema under.

Praktisk

Vi tar imot klienter med bosted i Mo i Rana og omegn. Dersom du bor et annet sted kan vi sette deg i kontakt med Ernæringsterapeutkollega som kan hjelpe deg. 

Ved time hos oss i Trine Dahlmo-klinikken, Mo i Rana: Både for ernæringsterapi og personlig opplæring i Trine Dahlmo-metoden er første time en grundig kartleggingstime, som  varer i inntil 75 minutter. Til timen tar du med et utfylt kartleggingsskjema, som du får av oss på mail når du bestiller time. Kartleggingstimen avsluttes med at du får forslag til behandlingsforløp. Hva som trenges av oppfølgingstimer er svært individuelt. Oppfølgingstimer varer som regel 45 minutter, men kan noen ganger vare 60 eller 30 minutter.  Priser: Alle priser er inklusive moms. Timene kan betales med KLARNA, VISA, Kredit- eller Debetkort.

Kartleggingstime 75 minutter, kr 2250,- // Oppfølgingstime 60 minutter, kr 1560,- // Oppfølgingstime 45 minutter, kr 1170,- // Oppfølgingstime 30 minutter, kr 780,-. Prisene øker årlig i hht konsumprisindeksen. 

Bosted Mo i Rana og omegn
Send mail via kontaktskjemaet under for eventuelle spørsmål eller bestilling av time. Vi svarer deg på mail.

Bosted utenfor Mo i Rana
Ernæringsterapeuter tar i mot i studentpraksis fra april 2024. Vi noterer deg på venteliste ved innsendt skjema, og  ernæringsterapeut kontakter deg i mars/april for å tilby kartleggingstime. Vi setter deg i kontakt med terapeut nær ditt bosted om mulig. Alternativt holdes timen digitalt, f.eks på Zoom eller Teams. 

Takk for din henvendelse

Vi tar kontakt så snart som mulig.

Takk for din henvendelse

Vi bekrefter å ha notert deg på venteliste. Du blir kontaktet av Ernæringsterapeut i mars/april 2024