Mange tusen har fått et friskere og lettere liv med Trines enkle metode.
Vanlig mat gjør jobben!

Lettere

Boken Lettere gir deg kunnskap, inspirasjon og aha-opplevelser du vil ha nytte av livet ut. Veien til din lettere og friskere hverdag finner du her!

kr229.00

lettere - slank med fornuft tdmetoden

Din kroppstype

Vi mennesker synes å ha en svært ulik toleranse for karbohydrater og fett-karbo-måltider. For noen skal det ikke så mye til, så kryper vekta oppover og energien daler. Mange opplever også at kolesterolet- og blodsukkeret samtidig stiger. Modellen jeg har utviklet for å finne vår unike toleranse har jeg kalt for kroppstypeskalaen. Når du kjenner din plassering på skalaen, blir det lettere for deg å kombinere måltidene på en måte som er optimal for deg når det gjelder både vekt, energi og helse.

Enkle grep – lettere liv
Når du følger Trine Dahlmo-metoden for å gå ned i vekt spiser du det du allerede pleier å spise. Du trenger bare å tilpasse dine måltider til tallerkenmodellen du til enhver tid velger. Du kan nyte både fete og karbohydratrike, samme dag. Ferdigmat kan også inngå i ditt kosthold. Du trenger hverken å telle kalorier eller veie maten, men kan spise deg mett og tilfreds på mat du allerede pleier å spise og liker. Ingen ekstremisme er nødvendig! I Trine Dahlmo-metoden er det fire tallerkenmodeller:

  • Mager-tallerkenen (karbohydratrik, fettfattig og proteinrik)
  • Fet-tallerkenen (karbohydratfattig og fettrik)
  • Nøytral-tallerkenen (karbohydrat- og fettfattig og proteinrik)
  • Fett-Karbo-tallerkenen (karbohydrat- og fettrik)

De tre første kan inngå i et vektreduksjonskosthold. Den siste kan inngå i et vektstabiliserende- eller vektøkende kosthold, avhengig av hvor mange slike som spises hver dag. 

Trine Dahlmo

Erfaringer fra eget liv, og etter hvert mine klienters, har gjort meg til en forkjemper for den brede vei. Vi har erfart at det er en stor belastning å følge ekstreme kostholdsregimer over tid. De fungerer på kort sikt, men gjør hverdagen krevende og savnet stort. I det lange løp gir de dessuten dårligst resultat. 

Jeg kan med all min erfaring love deg at du ikke trenger å følge ekstreme kostholdstiltak for å nå din livsstilsdrøm. Varige endringer nås best med et kosthold du med glede følger over tid. 

Trine Dahlmo-metoden har allerede hjulpet mange tusen til et lettere og friskere liv, med lavere vekt og en hverdag med mer energi og matglede. Den kan også hjelpe deg.  

Den brede vei er enklere å følge enn den smale sti