Ønsker du å hjelpe andre til et friskere liv?
og være en del av et voksende nasjonalt fagteam?

Vil du bli Kostholdsveileder eller Ernæringsterapeut?

Påmelding til studiestart 2023 er startet!
Få plasser ledig

Vi bygger et solid nasjonalt fagteam og trenger flere Trine Dahlmo kostholdsveiledere og  Ernæringsterapeuter på laget. Er du den vi søker?

  • Er du interessert i helse og ernæring?
  • Ønsker du deg en arbeidshverdag med fornøyde klienter?
  • Er du en stå-på person som vil være din egen sjef?
  • Trives du med å samarbeide med andre fagpersoner?
  • Elsker du å motivere andre?

Med utdanningen får du del i metodikken Trine Dahlmo har utarbeidet gjennom et langt yrkesliv som ernæringsterapeut og NLP Coach – både kartleggingsmetodikken, kostholdsveiledningen og motivasjonsstrategiene.


Praktiske og virkelighetsnære behandlingsstrategier som din klient med letthet kan gjennomføre i sin alminnelige hverdag. 

Trine Dahlmo

Kostholdsveiledningen du lærer i skolens alle studier er basert på hva Trine gjennom sin omfattende klinikkpraksis har erfart fungerer i sine klienters liv. 

Hennes store inspirasjonskilde har vært, og er fremdeles, hennes kjære klienter og sitt nære samarbeidet med kollegaer i helsevesenet. 

Ved å følge virkelige mennesker i virkelige liv har Trine blitt en handlekraftig og praktisk orientert ernæringsterapeut og motivator. Hun er en sterk motstander av den smale sti og glødende forkjemper for den brede vei. Hun vet med all sin erfaring at det ikke er nødvendig å følge ekstreme kostholdstiltak for å få et friskere liv.

Utdanninger hos oss

Ved Trine Dahlmo-akademiet kan du utdanne deg til

  • TD Kostholdsveilder
  • TD Ernæringsterapeut
  • TD Kursholder

TD Kostholdsveileder

Som TD-kostholdsveileder hjelper du dine klienter til et lettere liv ved hjelp av Trine Dahlmo-metoden. Den representerer en kostholdsmessig bred vei hvor det er mulig å regulere vekten og bli friskere for mange helseplager – med helt vanlig mat.

I studiet lærer du hvordan du kartlegger og underviser dine klienter i din klinikkpraksis. Din veiledning vil personlig tilpasses dine klienter og gjøres én til én med personlig oppmøte eller via f.eks Teams eller Zoom.


Du kan hjelpe dine klienter med å regulere vekten samt forebygge eller bedre helseplager relatert til blodsukkerreguleringen. Disse er blant annet; kolesterolubalanser, høyt blodsukker, type 2 diabetes, fettlever og PCOS. All veiledning av sykdom gjøres i samråd med fastlege.

 

Sertifiseringskurs

Sertifiseringskurset tas enten som en videreutdanning som kursholder eller tas som en del av Ernæringsterapistudiet. Under finner du
* Informasjon om sertifiseringskurs for å bli kursholder
* Informasjon om  Ernæringsterapistudiet under


TD Ernæringsterapeut

Som TD Ernæringsterapeut kan du drive din privatpraktiserende klinikkpraksis hvor du tar i mot klienter som ønsker å forbeygge eller bedre  helseplager. Dine virkemidler vil være hverdagsmaten, kosttilskudd (vitaminer, mineraler, urter og probiotika) samt din målrettede og motiverende måte å møte dine klienter på.

Utdanningens deler
* Utdanning i grunnmedisin *1
* Kurs i VEKS-fag (et kort nettkurs)
* Utdanning i TD Ernæringsterapi (starter august/september 2023)

*1) Flere helsefaglige utdanninger innfrir krav til utdanning i grunnmedisin, bl.a. sykepleierutdanningen.

Det er kun få plasser på utdanningen og nye studiestart skjer med flere års mellomrom. Vi anbefaler deg å melde deg på i god tid for å sikre deg plass.

Utfyllende informasjons samt studieplan finner du i informasjonsbrosjyren under.

Utdannere i Ernæringsterapistudiet

Tina Bakkejord
I ernæringsterapistudiet  underviser Tina i Legens undersøkelser og behandling.  Hun har jobbet som fastlege i Mo i Rana siden 2010 og som spesialist i allmennmedisin siden 2017. Hun har også jobbet ved voksenpsykiatrisk poliklinikk. Tina er kjent for å møte sine pasienter på en nær og folkelig måte, med fokus på hele mennesket. Gled deg til å møte vår egen folkekjære og dyktige Tina, og ta del i hennes kunnskap.

Trine Dahlmo
Trine underviser i ernæringsterapistudiets øvrige fag og i alle fagene i sertifiseringskurset til kostholdsveileder.  Trine har siden 2000 jobbet som ernæringsterapeut, kurs- og foredragsholder og videreutdannet seg senere til NLP Coach. Hun er forfatter og har blant annet gitt ut boken Lettere via Cappelen Damm. Trine ønsker med sitt virke å gjøre trivsel og helse mer tilgjengelig i samfunnet, og å bidra til godt kollegialt samarbeid mellom helseaktørene i det private og offentlige helsevesenet.

De som møter Tina og Trine vil oppleve at de har et stort overblikk og forståelse for både fysiske og mentale prosesser, og at de har en svært helhetlig og praktisk tilnærming til hvordan pasientene/klientene kan bedre sin helse og hverdag.

Tina og Trine vil gjøre alt de kan for at du skal oppleve mestring og glede under utdanningen. 

Du er hjertelig velkommen!

Tina,  Trine og fag-teamet 🙂

Utdanner Tina Bakkejord

Utdanner Trine Dahlmo

Mer informasjon

Ønsker du mer informasjon før du sender oss en søknad? Fyll i skjemaet under, så tar Trine kontakt med deg. 

Søk om studieplass

Her kan du sende inn din søknad om å få plass på sertifiseringskurset til kostholdsveileder eller utdanning til ernæringsterapeut. Fyll i feltene under. Trine tar kontakt med deg når vi mottar søknaden.

Takk for din henvendelse

Jeg tar kontakt så snart som mulig. 

Jessica :)

Vi bekrefter å ha mottatt din søknad om kursplass

Akkurat nå er det mange som henvender seg til oss og det kan derfor ta noen dager før du får svar på din henvendelse.

Dersom du ikke allerede har gjort det, ta gjerne en titt innom vår nettside inntil vi høres. Her blir du kjent med oss og finner også informasjon om kursene du eventuelt blir kursholder for.

Nettside: https://trinedahlmo.no/

Vi tar kontakt med deg så snart som mulig, og ser frem til å bli kjent med deg. 

*fra 5. juli-20. juli har vi ferieavvikling.