Trine Dahlmo klinikk og kurs
Du er hjertelig velkommen til ernæringsterapi ved klinikken i Mo i Rana. Jeg tilbyr ernæringsterapi for å forebygge og behandle helseplager. Jeg kan også hjelpe deg med å optimalisere ditt kosthold om du f.eks er idrettsutøver eller følger en spesifikk kostholdsfilosofi.  

Ernæringsterapien er basert på prinsippet om den brede vei – minst mulig inngripende tiltak i kostholdet for mest mulig effekt.

Kartleggings- og behandlingsmetodikken er et resultat av erfaringen jeg har gjort når jeg i over 20 år har fulgt mine klienter på deres unike og ulike livsstilsreiser.  Erfaringene viser at det som regel ikke skal så mye til for å få stor effekt. Ernæringsterapi har vist seg å ha særlig stor effekt på * Plager i mage/tarm * Atopikere * Smerter i vev og ledd * Forhøyet blodsukker *  Ustabilt blodsukker * Redusert energi * Forhøyet kolesterol * Tretthet * Gjentatte eller langvarige infeksjoner *Plager i overgangsalderen * Under- eller overvekt * Ikke alkoholisk fettlever

All behandling av sykdom gjøres i samråd med fastlege eller annet relevant helsepersonell.

Praktisk 
Ernæringsterapi starter med en grundig kartlegging. Kartleggingstimen varer i inntil 75 minutter og du tar med et utfylt kartleggingsskjema til timen. Skjemaet mottas på mail når du bestiller time.

Etter kartleggingen gir jeg deg min vurdering og forslag til behandlingsforløp. Oppfølgingstimer varer som regel 45 minutter, men kan noen ganger vare 60 eller 30 minutter. 

All oppfølging skjer ved personlig oppmøte ved klinikken. 

Priser

  • Kartleggingstime, kr 1500,-
  • Oppfølgingstime 60 min, kr 1150,-
  • Oppfølgingstime 45 min, kr 940,-
  • Oppfølgingstime 30min, kr 600,-

Alle priser er inklusive moms.

Slik tar du kontakt
Send mail til vår trivelige sekretær Trine Skogvoll for eventuelle spørsmål eller bestilling av time. Ved bestilling av time trenger vi i tillegg til informasjonen under; * fødselsdato (6 siffer) * gateadresse * postnummer

Takk for din henvendelse

Vi tar kontakt så snart som mulig.