Trine Dahlmo-klinikken
Vi er en privatpraktiserende klinikk i Mo i Rana.  Du er hjertelig velkommen til ernæringsterapi eller Trine Dahlmo-kurs.

Ernæringsterapi benyttes for å forebygge og behandle helseplager. Du kan også få hjelp med å optimalisere kostholdet om du f.eks er idrettsutøver eller følger en spesifikk kostholdsfilosofi. Ernæringsterapien er basert på prinsippet om den brede vei – minst mulig inngripende tiltak i kostholdet for mest mulig effekt.

Kartleggings- og behandlingsmetodikken er et resultat av erfaringen Trine har gjort når hun i over 20 år har fulgt sine klienter på deres unike og ulike livsstilsreiser.  Erfaringene viser at det som regel ikke skal så mye til for å bli frisk/friskere. Ernæringsterapi har vist seg å ha særlig stor effekt på * Plager i mage/tarm * Atopikere * Smerter i vev og ledd * Forhøyet blodsukker *  Ustabilt blodsukker * Redusert energi * Forhøyet kolesterol * Tretthet * Gjentatte eller langvarige infeksjoner *Plager i overgangsalderen * Under- eller overvekt * Ikke alkoholisk fettlever

All behandling av sykdom gjøres i samråd med fastlege eller annet relevant helsepersonell.

Trine Dahlmo-kurs
Om du ønsker å lære Trine Dahlmo-metoden, kan du melde deg på Kom i gang-kurs (se menyvalg over: Kurs) eller lære den ved personlig oppfølging.

Praktisk 
Både for ernæringsterapi og personlig opplæring i Trine Dahlmo-metoden er første time en grundig kartleggingstime, som  varer i inntil 75 minutter. Til timen tar du med et utfylt kartleggingsskjema, som du får av oss på mail når du bestiller time.

Kartleggingstimen avsluttes med at du får forslag til behandlingsforløp. Hva som trenges av oppfølgingstimer er svært individuelt. Oppfølgingstimer varer som regel 45 minutter, men kan noen ganger vare 60 eller 30 minutter. 

Priser 

  • Kartleggingstime 75 minutter, kr 1950,-
  • Oppfølgingstime 60 minutter, kr 1560,-
  • Oppfølgingstime 45 minutter, kr 1170,-
  • Oppfølgingstime 30 minutter, kr 780,-

Vi ble tillagt moms-plikt fra 2022. Alle priser er inklusive moms. Timene kan betales med KLARNA, VISA, Kredit- eller Debetkort. 

Slik tar du kontakt
Send mail via kontaktskjemaet under for eventuelle spørsmål eller bestilling av time. Ved timebestilling trenger vi * Navn * Adresse * Fødselsdato

Takk for din henvendelse

Vi tar kontakt så snart som mulig.