Trine Dahlmo klinikk og kurs
Du er hjertelig velkommen til ernæringsterapi eller Trine Dahlmo-kurs ved klinikken i Mo i Rana. Jeg tilbyr ernæringsterapi for å forebygge og behandle helseplager. Jeg kan også hjelpe deg med å optimalisere ditt kosthold om du f.eks er idrettsutøver eller følger en spesifikk kostholdsfilosofi.  

Ernæringsterapien er basert på prinsippet om den brede vei – minst mulig inngripende tiltak i kostholdet for mest mulig effekt.

Kartleggings- og behandlingsmetodikken er et resultat av erfaringen jeg har gjort når jeg i over 20 år har fulgt mine klienter på deres unike og ulike livsstilsreiser.  Erfaringene viser at det som regel ikke skal så mye til for å få stor effekt. Ernæringsterapi har vist seg å ha særlig stor effekt på * Plager i mage/tarm * Atopikere * Smerter i vev og ledd * Forhøyet blodsukker *  Ustabilt blodsukker * Redusert energi * Forhøyet kolesterol * Tretthet * Gjentatte eller langvarige infeksjoner *Plager i overgangsalderen * Under- eller overvekt * Ikke alkoholisk fettlever

All behandling av sykdom gjøres i samråd med fastlege eller annet relevant helsepersonell.

Om du ønsker å lære Trine Dahlmo-metoden, kan du melde deg på Kom i gang-kurs (se menyvalg: Kurs) eller lære den ved personlig oppfølging.

Praktisk 
Hos oss kan du bestille Ernæringsterapi eller personlig kurs i Trine Dahlmo-metoden. Første timer er en grundig kartleggingstime, som  varer i inntil 75 minutter. Til timen tar du med et utfylt kartleggingsskjema, som du får av oss på mail når du bestiller time.

Etter kartleggingen gir jeg deg min vurdering og forslag til behandlingsforløp. Oppfølgingstimer varer som regel 45 minutter, men kan noen ganger vare 60 eller 30 minutter. 

All oppfølging skjer ved personlig oppmøte ved klinikken. 

Priser 

  • Kartleggingstime 75 minutter, kr 1950,-
  • Oppfølgingstime 60 minutter, kr 1560,-
  • Oppfølgingstime 45 minutter, kr 1170,-
  • Oppfølgingstime 30 minutter, kr 780,-

Vi ble tillagt moms-plikt fra 2022. Alle priser er inklusive moms.

Slik tar du kontakt
Send mail til vår trivelige sekretær Trine Skogvoll for eventuelle spørsmål eller bestilling av time. Ved bestilling av time trenger vi i tillegg til informasjonen under; * fødselsdato (6 siffer) * gateadresse * postnummer

Takk for din henvendelse

Vi tar kontakt så snart som mulig.