Lettere liv med TD-metoden

De siste 20 årene har jeg hatt den glede av å hjelpe tusenvis av mennesker til en varig lavere vekt, bedre helse og mer matglede i hverdagen – mett og tilfreds uten spesialmat, kaloritelling eller veiing av maten. TD-metoden gjør det mulig!  Gjennom vårt voksende nasjonale fagteam kan alle få TD-metodens brede vei hjem til seg – Enkle grep som gjør livet lettere!

Bli kursholder

Vi søker deg som ønsker å bli en del av vår voksende TD-familie og nasjonale fagteam. 

Som TD-kursholder følger og motivere du dine kunder trygt og sikkert på veien mot en lavere vekt. Mange vil også bli friskere, få mer energi og glede i hverdagen. TD-metoden fremmer ingen kortvarig diett. Det handler om livsstilen – å finne balansen i sitt eget liv – et lettere liv for alltid! 

Du møter dine kunder i liten kursgruppe og følger dem også opp én til én. I utdanningen hos oss får du en helhetlig kunnskap hvor du foruten å lære TD-metoden til fingerspissene, også lærer deg motivasjonsverktøy og hvordan du kan etablere et godt samspill – til glede for både deg og dine kunder. Som TD-kursholder er du en motivator like mye som en kostholdsveileder. 

Som TD-kursholder har du fleksibel arbeidstid og gode inntjeningsmuligheter. Du blir dessuten en del av et solid fagteam med du god oppfølging, faglig oppdatering, ferdig markedsføringsmateriell og en trygg heiagjeng i ryggen!

Er du den vi leter etter? 

Delta på kurs

Flere tusen av våre klienter og kursdeltagere har fulgt metoden og fått et lettere og friskere liv. Nå kan også du lære metoden med våre Lettere liv-kurs. 

Kursene lærer deg hvordan du med enkle grep får en varig lavere vekt, mer energi og bedre helse. Kaloritelling eller veiing av maten er ikke nødvendig. Du spiser deg mett og tilfreds og kan nyte både fete- og karbohydratrike måltider, selv ferdigmat. Vanlig mat du allerede liker!

Når du tar hensyn til hva akkurat du trenger, kan du leve godt med maten et helt liv. Metoden er enkel å følge i en alminnelig hverdag med jobb, familie og fritidsaktiviteter.

En av våre gode kolleger i helsevesenet skriver i boken om metoden:

“Ikke bare går vekten ned – for mange blir hele livet lettere”.
Tina Bakkejord, spesialist i allmennmedisin

Det handler om livsstilen – å finne balansen i sitt eget liv – et lettere liv for alltid! Velkommen til kurs hos oss.

Nettkurs med TD-metoden

Kurset består av 30 motiverende og praktiske instruksjonvideoer du kan se når du vil og så ofte du vil. De veileder deg trygt og målrettet gjennom en pedagogisk prosess hvor dine kostholds- og motivasjonstrategier øves inn som vaner for fremtiden. Det du lærer på kurset vil ikke bare hjelpe deg ned i vekt, men gi deg kunnskaper som gjør det mulig å leve et lett liv – et helt liv.

Du kan også velge å delta i det motiverende fellesskapet TD-metoden gjengen, i en lukket Facebook gruppe. Her inspirerer og heier vi på hverandre. Ved faste livesendinger møter du også meg, av og til en av mine kolleger i fagteamet. I sendingene får du svar på spørsmål og påfyll av kunnskap og motivasjon. Sendingene følger skoleruten og du har tilgang på kurset og medlemskapet i et helt år.

Vil du være med neste gang nettkurset åpner? Sett deg på ventelisten, så får du informasjon om neste start.

Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt 

Menyen viser flere måter å lære metoden på.
Mer info finner du i nettbutikken.

 • Nettkurs med Trine

  Videoer og motivasjonsgruppe, 1 år

 • Et lettere liv - kursserie

  Kurs og én til én. 4 moduler á 4 mnd

 • Personlig oppfølging

  Klinikk eller nettkonsultasjon

 • Lettere, slank med fornuft

  Boken om TD-metoden