Søk

Virkelighetsnære behandlingsstrategier som din klient med letthet kan gjennomføre i sin alminnelige hverdag. 

Metodene er skapt i Trines over 20-årige klinikkpraksis, basert på hva som fungerer i virkelige menneskers liv.

BLI MED I VÅRT NASJONALE FAGTEAM

Trine Dahlmo nasjonale fagteam benytter de kostholds- og motivasjonsstrategiene som Trine Dahlmo over 24 år har utviklet i tett samarbeid med sine klienter og deres fastleger. Med Trines metoder og Trine selv som faglig leder av det nasjonale fagteamet vil du benytte særdeles gjennomtenkte og velprøvde metoder i ditt virke. Det gir deg svært gode behandlingsresultater, og dermed svært fornøyde kunder, en motiverende arbeidshverdag og en jobb du kan leve godt av. 

Ved å følge virkelige mennesker i virkelige liv har Trine blitt en sterk motstander av den smale sti og glødende forkjemper for den brede vei. Hun vet med all sin erfaring at det ikke er nødvendig å følge ekstreme kostholdstiltak for å få et friskere eller lettere liv. Fagteamets slagord er Enkle grep – lettere liv!

Studieretninger

I TD Akademiet kan du utdanne deg til Kursholder eller Ernæringsterapeut.

Utdanningene er prosessbaserte slik at du praktiserer din kunnskap underveis i utdanningene og tidlig i utdanningsforløpet kan ta imot klienter. Det gjør at du får en solid forankring av din teoretiske kunnskap og tidlig skaper en inntektsgivende praksis.

Bli TD Ernæringsterapeut

Som ernæringsterapeut tar du i mot klienter som ønsker å forebygge eller bedre helseplager. Du vil særlig jobbe med * Plager i mage- tarm * Atopikernes mange helseplager * Smerter i vev og ledd * Forhøyet blodsukker * Ustabilt blodsukker * Lav energi * Forhøyet kolesterol * Gjentatte eller langvarige infeksjoner * Under- og overvekt * PCOS og barnløshet * Hud- og slimhinneproblemer. Mange trenger din hjelp!

Bli TD Kursholder

Som kursholder holder du livsstilskurs for kunder som ønsker å gå ned i vekt, få mer energi og bedre helseplager. Like mye som du er en kunnskapsformidler, er du en motivator som guider dine kursdeltakere gjennom kursserien på en strukturert og motiverende måte. Kostholdet dine kunder følger er enkel å gjennomføre i en alminnelig hverdag. Det er ingen kaloritelling, veiing av maten, pulverkurer eller sære matvaner. Vanlig mat gjør jobben!

Kursholderne må være tilknyttet en lisens. Du kan enten selv være lisenstaker, eller du kan søke jobb som kursholder hos en eksisterende lisenstaker.

Bli TD lisenstaker

Som lisenstaker får du rettigheter til å holde Trine Dahlmo-kurs i ditt område. Du kan enten selv være kursholder og/eller du kan ha ansatte som er kursholdere. Lisensavtalen gir lisenstakeren en svært stor andel av kursinntektene, slik at man som lisenstaker får et solid ekstra økonomisk bein å stå på.

Kurs og foredrag

Trine Dahlmo er en erfaren kurs- og foredragsholder og påtar seg oppdrag med å holde kurs for helsepersonell eller inspirasjonsforedrag for bedrifter og foreninger. Ta kontakt på mail kontakt@trinedahlmo.no for forespørsel.

Dette sier studentene om studiene

«Jeg har nå hatt min første klientcase – en takknemlig dame som etter 40 år endelig er frisk Enn å få gjør et menneske så glad, fornøyd og frisk Takknemlig både eg og ho Eg syns det hær har vært en innmari spennende prosess, og syns det va vektige oppgava å få før vi starter studentpraksis. Kjenn no på ei heilt anna trygghet rundt det å ha klient å følg opp. Arti arti Gled meg til fortsettelsen. Vi gjør mange viktige jobber.»

Marte Fagerli, Trine Dahlmo- kursholder og TD-ernæringsterapeut-student

«Utdannelse på TD-akademiet er en innholdsrik reise helt utenom det vanlige. På den ene siden er det en indre reise av selvutvikling og en videre forståelse av deg selv – på den andre siden en ytre reise hvor du får en større forståelse for hvordan vi som mennesker kommuniserer og samhandler, og hvordan vi som mennesker kan lykkes sammen med våre mål.

Utdanninga er modulbasert og skreddersydd oss studenter, med en lærer og mentor som ser og hører oss alle fra første stund.

Utdanningen er basert på forelesninger av både Trine Dahlmo og allmennlege Tina Bakkejord, samt praksis, eksamener og gruppeoppgaver, for å nevne noe. Når vi har fått masse ny kunnskap, er Trine god på å time det slik at vi får øvd og praktisert før kunnskapsbegeret renner over.

Studiet veksler altså elegant mellom kunnskap og handling, og bærer preg av å være gjennomtenkt pedagogisk og høyst medmenneskelig.

Samholdet i klassen er fantastisk! Vi lærer av hverandre, samarbeider og gir av oss sjøl. Jeg tenker med glede på hvilke fine minner vi skaper underveis, om det er under morsomme fotoshoots, når vi hopper i havet på Yttervik Camping, eller under faglige undringer sammen i lunsjpausene. Denne gjengen er bare helt nydelig. Klassen er del av Trine Dahlmos nasjonale fagteam, og vi har jevnlige faglige møter og veiledning. Det er fint å være del av dette fellesskapet som sammen brenner for å utgjøre en forskjell i menneskers liv.

Erfaringene Trine Dahlmo har fått gjennom over 20 års travel klinikkpraksis er en gavepakke å få som student. ALT vi lærer har relevans og er både lærerikt og spennende. Notatene fra samlingene brukes flittig og vil langt ifra støve ned i ei bokhylle.

Trine guider oss med stødig hånd og et varmt «hønemorhjerte» gjennom de ulike modulene. Det er rom for både refleksjon og repetisjon mellom slagene, og ikke minst øving og praksis.

Vi studerer TD ernæringsterapi, noe som gjenspeiles i vårt skarpe fokus på virkelige mennesker og hva som fungerer i hverdagen. «Enkle grep – lettere liv» er som en befriende rød tråd i alt vi gjør og lærer.

Studiet anbefales altså på det varmeste. Dette er en unik mulighet til å lære av ei fantastisk dame med bred bakgrunn, og ikke minst bred erfaring med ekte mennesker i en travel klinikkpraksis. Jeg vil beskrive vår lærer og mentor som først og fremst ekstremt dyktig i sitt arbeide, men kanskje aller viktigst; et menneske som er genuint opptatt av at alle mennesker skal få lykkes med sin drøm om ei bedre helse og et friskere liv.»

Maja Salamonsen

«På torsdag åpner jeg Ernæring- og helseklinikken AS og første arbeidsdag er allerede fullbooket. Gøy å starte karrieren som ernæringsterapeut i studentpraksis med ventelister. «

Tina Løkken Molstadkroken, MOVA Gjøvik

«Ååå som jeg koser meg med å holde kurs.»

Anette Tyssebotn, Hardanger treningssenter
Trine Dahlmo-kursholder

«Jeg kjenner ingen som er som deg. Så målrettet og strategisk mot målet at det er umulig å ikke lykkes. Måten du har lagt opp undervisningen, brikke for brikke, har vært en magisk opplevelse. Du har økt vårt kunnskapsnivå uendelig mange hakk, men du har også utviklet oss som (med)mennesker, bedriftsledere og du har lært oss å tenke selv.

Jeg er evig takknemlig for at jeg valgte denne utdanningen. Nå skal jeg starte egen praksis og jeg skal gjøre mitt ytterste for at du skal være stolt av å ha støpt fundamentet til Ernæring- og helseklinikken AS

Studiet anbefales på det varmeste. Jeg har sekken full av studiepoeng fra før, men ingen studie kan sammenlignes med verdien av TD-ernæringsterapi-studiet 

Tina Løkken Molstadkroken, MOVA Gjøvik
Trine Dahlmo-kursholder og TD Ernæringsterapeut-student

Ta kontakt

Ta kontakt med oss for å få mer informasjon eller for å søke om studieplass. Trine tar kontakt med deg for å avtale en tid for en telefonsamtale.

Vi bekrefter å ha mottatt din henvendelse.

Trine tar kontakt med deg så snart som mulig.
Ha en fin dag!