Søk

Brukervennlig kropp
En brukervennlig kropp som fungerer godt i hverdagen og kan gjennomføre fjellturer, reiser, konserter og andre trivelige aktiviteter, er noe de fleste ønsker seg – også jeg.

Styrketrening er den investeringen jeg sverger til for at dette skal være mulig.

Med en jobb som krever mye av min tid og energi, må treningen være tidseffektiv og enkel å få til. Jeg vet at mange ønsker det samme som meg og har derfor lett etter en samarbeidspartner som kan bidra til at vi kan tilby enkel, effektiv og motiverende trening. I juni 2021 møtte jeg Elin som sammen med mannen Kim driver TT Online.

Lykkes sammen med Elin
Da jeg møtte Elin første gang falt jeg for hennes blide, vennlige vesen og fine måte å møte folk på. For meg var det viktig å være trygg på at de som kjøper et treningsprogram hos oss skal oppleve å lykkes. Etter å ha blitt kjent med Elin og sett treningsvideoer hun hadde laget, var jeg trygg på at treningen med henne ville bli en fin og motiverende opplevelse. Og med det var samarbeidet i gang.

Elin har i tillegg til sitt vinnende vesen den faglige kompetansen i orden. Hun  er utdannet personlig trener og instruktør hos Norges idrettshøgskole og er leder for gruppetreningen ved TT Gjøvik. Etter 15 år i bransjen er hun meget kunnskapsrik. Hun er genuint interessert i trening for folkehelsa og opptatt av kvalitet og riktig trening.

Med vårt samarbeid ønsker vi å bidra til å gjøre trivsel og helse mer tilgjengelig – med enkle grep!

Styrketrening med strikk og manualer
For deg som ønsker å bli gjennomtrent og sterk med enkle grep!

Du trenger kun et langt treningsstrikk og ett sett manualer.  

Blide og motiverende Elin  guider deg trygt og sikkert gjennom det effektive styrketreningsprogrammet via filmer du kan se på PC, mobil eller nettbrett.

Det har aldri vært enklere å bli sterk!

Styrketrening med strikk
For deg som ønsker et enkelt og lett tilgjengelig treningsprogram – enten du er ny med trening eller har trent en stund. 

Du trenger kun et langt treningsstrikk og kan trene når som helst og hvor som helst  – hjemme i stua, på hotellet når du er på reise, på hytta, på fjellturen. 

Blide og motiverende Elin  guider deg trygt og sikkert gjennom det enkle og effektive styrketreningsprogrammet via filmer du kan se på PC, mobil eller nettbrett.

Det har aldri vært enklere å få gjennomført treningen!