Brukervennlig kropp
Med årene har det blitt stadig viktigere for meg og Kjell Petter å være i bevegelse på en måte som gjør det mulig å ha kropper som fungerer godt i hverdagen.

Som godt voksne vet vi at det etterhvert ikke vil bli en selvfølge å kunne klare fjellturer, storbyferier eller andre aktiviteter som krever styrke og kondisjon. Vi trener derfor med formål å ha kropper som har styrke til det vi ønsker å oppleve.

Vi har begge jobber som krever mye av vår tid og energi. Derfor må treningen være tidseffektiv og enkel å få til. Vi vet at mange ønsker det samme som oss og har derfor lett etter samarbeidspartner som kan tilby enkel, effektiv og motiverende trening for å investere i en brukervennlig kropp nå og for fremtiden.  I juni 2021 fant vi den perfekte duoen.

Elin og Kim 
Det er med stolthet vi presenterer den herlige duoen Elin og Kim som vil tilby motiverende, enkel og effektiv trening via vår nettbutikk. 

Sammen med sine 2 barn bor de på Kapp, et nydelig tettsted ved Mjøsa. Foruten sine dagtidsjobber er de gründere av TT Online som tilbyr digital trening. Kim står for de datatekniske løsningene mens Elin lager treningsprogrammene.

Det er Elin du vil møte på skjermen til trening. Da jeg møtte Elin første gang falt jeg for hennes blide, vennlige vesen og fine måte å møte folk på. For meg var det viktig å være trygg på at de som kjøper et treningsprogram hos oss skal oppleve å lykkes. Etter å ha blitt kjent med Elin og sett treningsvideoene hun har laget, var jeg trygg på at treningen med henne ville bli en fin og motiverende opplevelse. Og med det var samarbeidet i gang.

Elin har i tillegg til sitt vinnende vesen den faglige kompetansen i orden. Hun  er utdannet personlig trener og instruktør hos Norges idrettshøgskole og er leder for gruppetreningen ved TT Gjøvik. Etter 15 år i bransjen er hun meget kunnskapsrik. Hun er genuint interessert i trening for folkehelsa og opptatt av kvalitet og riktig trening.

Med vårt samarbeid ønsker vi å bidra til å gjøre trivsel og helse mer tilgjengelig – med enkle grep!

Kom i gang-styrketrening med strikk
Blide og motiverende Elin  guider deg trygt og sikkert gjennom det enkle og effektive styrketreningsprogrammet via filmer du kan se på PC, mobil eller nettbrett.

Du trenger kun et langt treningsstrikk og kan trene når som helst og hvor som helst.

Det har aldri vært enklere å komme i gang med treningen!

Treningsprogrammet Styrketrening med strikk er tilgjengelig i nettbutikken. Flere program kommer.