Søk

Lettere, friskere, mer energi med vanlig mat

Er du lei av dietter og forsakelser?

Med Trine Dahlmo-metodens kostholdsforståelse trenger du aldri mer å følge en diett.

I nettkurset lærer du hvordan få en lavere vekt, mer energi og bedre helse med vanlig mat, forenelig med travle og ikke fullt så travle dager. Ingen veiing av maten, kaloritelling eller sære matvarer. Du spiser deg mett og fornøyd med maten du allerede pleier å spise, kanskje med noen få justeringer. Vanlig mat gjør jobben!

Den brede vei er lettere å følge enn den smale sti!

* SOMMERKAMPANJE UT JULI * De 15 første får gratis bøkene Lettere og Middagsplanleggeren fra Trine og Kjell Petter. Pris nettkurset for ett helt år: Kr 4547,- Spar kr 803,- (Ordinær pris er kr 5350,-). Du kan velge å betale kurset med KLARNA, som tilbyr avdrag i inntil 12 måneder. Gebyr til KLARNA tilkommer

Trine Dahlmo Nettkurs

Få et lettere liv med Trine Dahlmo-metoden! Lavere vekt og for mange mer energi og en bedre helse. Alminnelig mat, ingen kaloritelling eller veiing av maten!

Med nettkurset får du Trine Dahlmo-metodens kostholdsforståelse og motiverende tankesett hjem til deg på en fleksibel måte. Trine veileder deg på en pedagogisk måte gjennom kursvideoene, som du kan se når du vil, hvor du vil og så ofte du vil. I tillegg får du tilgang til hele 35 livesendinger med Trine i lukket motivasjonsgruppe hvor hun svarer på spørsmål og gir påfyll av motivasjon og kunnskap.

Du har tilgang til kurset i et helt år, og har mulighet til å forlenge tilgangen etter endt avtale.

I kursprisen inngår gratis START-kostplan. Kursboken Lettere skaffes utenom og kan bestilles via nettbutikken hvor du også finner nettkurset.

inspirasjonspakke

Hvorfor er dette kurset annerledes?

Fordi Trine Dahlmo-metoden ikke er en diett, men en kostholdsforståelse som gjør at du aldri mer trenger å slanke deg. Du lærer i stedet hvordan du følger ditt personlige kosthold, først for å gå ned i vekt og deretter for å beholde ditt resultat.

Du spiser helt vanlig mat, tilpasset hva du liker å spise og den hverdagen du lever. En lett mathverdag gjør det motiverende å følge kostholdet hele veien frem.

Trine Dahlmo-metoden passer for absolutt alle fordi det tar utgangspunkt i det kostholdet du allerede har. Med noen små justeringer kan du beholde dine kostholdvaner og samtidig få en lavere vekt. Mange opplever også å bli friskere og få mer energi.

Metoden er enkel å følge i en hverdag med familie og aktiviteter, og har allerede gitt mange tusen mennesker et lettere liv.

30 Videoer

Motiverende videoer

32 livesendinger

Ukentlig med Trine Dahlmo

1 år tilgang

gjennomfør når det passer

Facebook gruppe

for kursdeltakere

* SOMMERKAMPANJE UT JULI *
De 15 første får gratis bøkene Lettere og Middagsplanleggeren fra Trine og Kjell Petter. Pris nettkurset for ett helt år: Kr 4547,- Spar kr 803,-.
(Ordinær pris er kr 5350,-). Du kan velge å betale kurset med KLARNA, som tilbyr avdrag i inntil 12 måneder. Gebyr til KLARNA tilkommer

Lurer du på om kurset passer for deg? Fyll ut skjemaet under og bli kontaktet av Trine for en god prat.

Styrketreningsprogrammer

Om du i tillegg til nettkurset ønsker å komme i gang med treningen, får du som kursdeltaker tilgang til 2 ulike online styrketreningsprogrammer til svært redusert pris; kun kr 150,-/mnd. Min blide og motiverende kollega Elin Otterholm guider deg trygt og sikkert gjennom treningen via filmer du kan se på PC, mobil eller nettbrett. Med online treningsprogram kan du trene når som helst og hvor som helst. 

Det har aldri vært enklere å komme i gang med treningen! 

Tilbud kommer på mail ved påmelding til nettkurset. 

Ofte stilte spørsmål

Du kan melde deg på når du ønsker det

  • 30 motiverende instruksjonsvideoer du kan se når du vil og så ofte du vil. 
  • Du kan også velge å delta i motivasjonsgruppen til nettkurset (lukket Facebook gruppe). Her inspirerer og heier vi på hverandre.
  • Ukentlige live-sendinger hvor Trine svarer på spørsmål fra medlemmene, og gir påfyll av kunnskap og motivasjon. Til sammen 40 x i kursåret.
  • Tilgang til kurset og motivasjonsgruppen i et helt år.
  • Dine nye vaner kan øves inn over tid – i ditt tempo.
  • Passer for deg som liker å ha en fleksibel hverdag. 

Det du lærer på kurset vil ikke bare hjelpe deg ned i vekt, men gi deg kunnskaper som gjør det mulig å leve et lett liv – et helt liv.

Du tar kurset når det passer deg. Du kan se kurset så ofte du vil, i ett helt år.

* SOMMERKAMPANJE UT JULI * De 15 første får gratis bøkene Lettere og Middagsplanleggeren fra Trine og Kjell Petter. Pris nettkurset for ett helt år: Kr 4547,- Spar kr 803,- (Ordinær pris er kr 5350,-). Du kan velge å betale kurset med KLARNA, som tilbyr avdrag i inntil 12 måneder. Gebyr til KLARNA tilkommer

Du kan melde deg på Trine Dahlmo-metoden Kom i gang-kurs flere steder i landet. Finn din kursholder her.