Søk

Kontakt

Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss. Under finner du kontaktopplysninger til Ernæringsterapeuter og Kostholdsveiledere om du ønsker personlig oppføliging. Har du administrative spørsmål er du velkommen til å sende oss en e-post.

TD Ernæringsterapi benyttes for å forebygge og behandle helseplager, og har vist seg å ha særlig stor effekt på * Plager i mage/tarm * Atopikernes helseplager * Smerter i vev og ledd * Forhøyet eller ustabilt blodsukker * Redusert energi * Forhøyet kolesterol * Tretthet * PMS * Gjentatte eller langvarige infeksjoner *Plager i overgangsalderen * Under- eller overvekt * Ikke alkoholisk fettlever * PCOS, evt. med barnløshet. Ernæringsterapi benyttes også for å forebygge helseplager eller for å optimalisere kostholdet ved økt belastning, for eksempel for idrettsutøvere.

Personlig Trine Dahlmo-kurs

Med Trine Dahlmo-metoden kan du gå ned i vekt for deretter å stabilisere den – med vanlig mat. Metoden kan også benyttes for å gå opp i vekt, når det er ønskelig. Du vil samtidig få et stabilt blodsukker, noe som bedrer mange helseplager. Helseplager som pleier å bedre seg er * Forhøyet eller ustabilt blodsukker * Redusert energi * Forhøyet kolesterol * PMS * Ikke alkoholisk fettlever * PCOS, evt. med barnløshet. For å lære Trine Dahlmo-metodens kostholdsforståelse og motiverende- og målrettede tankesett kan du delta på kurs eller få personlig oppfølging.

For å komme i kontakt med administrasjonen kan du sende e-post til kontakt@trinedahlmo.no