Hva er Trine Dahlmo-metoden?

Trine Dahlmo

I over 20 år har jeg som ernæringsterapeut og NLP Coach fulgt mine skjønne klienter på deres unike og ulike livsstilsreiser. De har vist meg hvordan kostholdet fungerer i virkelige menneskers hverdager. Sammen har vi funnet effektive og overkommelige løsninger på helseplager mange sliter med, og vi har utviklet en kostholdsmetode for vektregulering – Trine Dahlmo-metoden.

Et lettere liv
Erfaringer fra eget liv, og etter hvert mine klienters, har gjort meg til en forkjemper for den brede vei. Vi har erfart at det er en stor belastning å følge ekstreme kostholdsregimer over tid. De fungerer på kort sikt, men gjør hverdagen krevende og savnet stort. I det lange løp gir de dessuten dårligst resultat. Jeg kan med all min erfaring love deg at du ikke trenger å følge ekstreme kostholdstiltak for å nå din livsstilsdrøm. Varige endringer nås best med et kosthold du med glede følger over tid. 

Farvel smale sti – velkommen brede vei!

Metoden har allerede hjulpet mange tusen til et lettere og friskere liv, med lavere vekt og en hverdag med mer energi og matglede. 

Lettere med Trine Dahlmo
Mager-tallerken
Fet-tallerken
Nøytral-tallerken
Fett-karbo-tallerken

I Trine Dahlmo-metoden er det fire tallerkenmodeller

De tre første kan inngå i et vektreduksjonskosthold, på samme dag om ønskelig. Den siste kan inngå i et vektstabiliserende- eller vektøkende kosthold, avhengig av hvor mange slike som spises hver dag.

Bildene viser eksempler på de fire tallerkenmodellen.

Ditt lettere liv
Har også du lyst til å få et lettere liv med Trine Dahlmo-metoden? Da hjelper vi i fagteamet deg med glede i gang. Det er mange måter å gjøre det på. Velg en som fungerer for deg.

  • Les boken Lettere, slank med fornuft 
  • Delta på kurs med en av de dyktige og motiverende kursholderne.
  • Delta på nettkurs med meg.
  • Få personlig oppfølging av en av våre dyktige og motiverende kostholdsveiledere, enten der du bor eller via Zoom/Skype.

Mer informasjon om disse mulighetene finner du her i vår nettbutikk

Her på bloggen finner du også masse inspirasjon til din gode livsstil –  mange gode matoppskrifter og inspirerende tekster om trivsel og helse. Fra nettbutikken kan du dessuten bestille oppskriftshefter som gjør det enkelt å komme i gang.