Søk

Hva er Trine Dahlmo-metoden?

Enkle grep – lettere liv

I over 20 år har jeg som ernæringsterapeut og NLP Coach fulgt mine skjønne klienter på deres unike og ulike livsstilsreiser. De har vist meg hvordan kostholdet fungerer i virkelige menneskers hverdager. Sammen har vi funnet effektive og overkommelige løsninger på helseplager mange sliter med, og vi har utviklet en kostholdsmetode for vektregulering – Trine Dahlmo-metoden.

Vanlig mat gjør jobben!
Erfaringer fra eget liv, og etter hvert mine klienters, har gjort meg til en forkjemper for den brede vei. Vi har erfart at det er en stor belastning å følge ekstreme kostholdsregimer over tid. De fungerer på kort sikt, men gjør hverdagen krevende og savnet stort. I det lange løp gir de dessuten dårligst resultat. Jeg kan med all min erfaring love deg at du ikke trenger å følge ekstreme kostholdstiltak for å nå din livsstilsdrøm. Varige endringer nås best med et kosthold du med glede følger over tid. 

Farvel smale sti – velkommen brede vei!

Trine Dahlmo-metoden har allerede hjulpet mange tusen til et lettere og friskere liv, med lavere vekt og en hverdag med mer energi og matglede. 

Ja takk – begge deler

De tre første kan inngå i et vektreduksjonskosthold, på samme dag om ønskelig. Den siste kan inngå i et vektstabiliserende- eller vektøkende kosthold, avhengig av hvor mange slike som spises hver dag.

Ditt lettere liv

Har også du lyst til å få et lettere liv med Trine Dahlmo-metoden? Da hjelper vi i fagteamet deg med glede i gang. Det er mange måter å gjøre det på. 

  • Les boken Lettere, slank med fornuft 
  • Delta på kurs med en av de dyktige og motiverende kursholderne.
  • Delta på nettkurs med meg.
  • Få personlig oppfølging av en av våre dyktige og motiverende kostholdsveiledere, enten der du bor eller via Zoom/Skype.

Mer informasjon om disse mulighetene, samt  oppskrifter og inspirerende blogginnlegg finner du HER