Bli kursholder - Trine Dahlmo

Ønsker du å inspirere andre til lettere og friskere liv? Vi utvider vårt nasjonale fagteam med flere kursholdere.

Er du den vi leter etter?

Vi søker deg som 

  • elsker å se andre lykkes
  • ønsker å bidra til at bedre helse blir tilgjengelig for flere
  • vil ha en arbeidshverdag hvor du inspirerer andre til friskere og lettere liv

Som Trine Dahlmo-kursholder vil du ikke bare bidra til at dine kunder når sin livsstilsdrøm, men at de kan beholde sitt resultat et helt liv.

Kursholderne i vårt voksende nasjonale fagteam driver  egen praksis eller jobber på et treningssenter, helsesenter eller tilsvarende. Fagteamet jobber tett sammen i digital plattform hvor vi motiverer og inspirerer hverandre. Det alltid tilstedeværende support-teamet bidrar med praktisk hjelp og faglig påfyll.

Sammen lykkes vi!

Vi tror ikke på quick fix, men på bærekraftige varige endringer i livsstilen som helhet.

Derfor er kurset bygd opp som en prosess med formål om å bygge en solid grunnmur av kunnskap og motivasjon for et lett liv – et helt liv!

Trine Dahlmo

Trine Dahlmo-fagteam

Trine Dahlmo-metoden er utviklet av Trine, basert på hennes erfaringer som ernæringsterapeut og kursholder i en over 20-årig klinikk- og kurspraksis. Hennes store inspirasjonskilde har vært, og er fremdeles, hennes kjære klienter og sitt nære samarbeidet med kollegaer i helsevesenet. Metoden ble januar 2018 publisert i boken Lettere av forlaget Cappelen Damm.

Ved å følge virkelige mennesker i virkelige liv har Trine blitt en handlekraftig og praktisk orientert ernæringsterapeut og motivator. Hun er en sterk motstander av den smale sti og glødende forkjemper for den brede vei. Hun vet med all sin erfaring at det ikke er nødvendig å følge ekstreme kostholdstiltak for å nå sin livsstilsdrøm.

Mange tusen har allerede fått et lettere liv med Trines metode!

Trine utdanner fagteamets kursholdere og er support-teamets faglige leder. Du vil derfor både møte henne både på din utdanning og senere i fagteamets felles digitale arbeidsplass.

Våre utdanninger

Våre utdanninger er modulbaserte slik at du bygger på din kunnskap i en holdbar og bærekraftig prosess.

I tillegg til å lære deg Trine Dahlmo-metodens kostholdsmetode vil du lære deg pedagogiske modeller for å utvikle deg som formidler og motivator.

Første modul består av et nettkurs og 5 dagers klasseromundervisning.

Mer informasjon

Ønsker du mer informasjon før du sender oss en søknad? Fyll i skjemaet under, så tar daglig leder Jessica Grønstad hos oss kontakt med deg.

Søk på kursplass

Ønsker du å sende inn din søknad om å bli kursholder og en del av Trine Dahlmo-fagteam? Send oss din søknad ved å fylle i feltene under. Vi tar kontakt med deg når vi mottar søknaden.

Takk for din henvendelse

Vi tar kontakt så snart som mulig.