Søk

Vi tror ikke på quick fix, men på helhetlige og varige endringer i livsstilen.

Derfor er kursene våre bygd opp som en prosess som skaper en solid grunnmur av kunnskap og motivasjon for et lett liv – et helt liv!

Lisenstaker hos oss?

Som lisenstaker for Trine Dahlmo-kurskonsept vil din bedrift 

 • få ett ekstra økonomisk bein å stå på
 • kunne tilby eksisterende kunder et profesjonelt og kvalitativt godt vektreduksjonskonsept som allerede er godt etablert. Ingen pulverkurer, kalioritelling, veiing av maten eller sære matvarer – bare vanlig mat!
 • få nye kunder til eksisterende tilbud ved klinikken/treningssenteret
 • tilby ansatte en videreutdanning
 • samarbeide med lisenstaker med over 20 års erfaring som bedriftsleder  
 • være tilknyttet et kurskonsept med en nasjonal frontfigur som er aktiv i media og omtales i aviser og ukeblader.

Eksisterende lisenstakere er treningssenter som blant annet Studio NOR i Bergen, Toten Treningssenter på Innlandet og Træn i Namsos. Vi har også terapeuter med på laget, deriblant spesialfysioterapeut Ingrid Marie Andersen ved Helse Helgeland samt Naprapat Mona Neslin Nordli i Stjørdal. Flere av kursholderne har andre yrker og ønsker å jobbes om kursholder ved siden av, deriblant økonomidirektør Vigdis Bjellånes i Bodø og sykepleier Marte Fagerli i Trøndelag. 

Når våre lisenstakere har god inntjening på kursene og er stolte av tilbudet de gir sine kunder, er også vi fornøyde. Derfor har vi laget et konsept som gir lave oppstartskostnader og et svært godt inntjeningspotensiale.  Lisensavgiften er svært lav og utgiftene er tilknyttet salg av kursplasser slik at de står i et rimelig forhold til inntjeningen. Sammen lykkes vi!

Trine Dahlmo AS

Kurskonseptet er utviklet av Trine, basert på hennes erfaringer som ernæringsterapeut og kursholder i en over 20-årig travel klinikk- og kurspraksis. Hennes store inspirasjonskilde har vært, og er fremdeles, hennes kjære klienter og sitt nære samarbeidet med kollegaer i helsevesenet. Metoden ble januar 2018 publisert i boken Lettere av forlaget Cappelen Damm.

Ved å følge virkelige mennesker i virkelige liv har Trine blitt en handlekraftig og praktisk orientert terapeut og motivator. Hun er en sterk motstander av den smale sti og glødende forkjemper for den brede vei. Hun vet med all sin erfaring at det ikke er nødvendig å følge ekstreme kostholdstiltak for å nå sin livsstilsdrøm. Mange tusen har allerede fått et lettere liv med Trines metode!

Trine utdanner fagteamets kursholdere og er support-teamets faglige leder. 

Våre utdanninger

Vi vet med all vår erfaring at en varig livsstilsendring tar tid å etablere. Derfor er det viktig at kursene er motiverende, strukturerte og personlig tilpasset. Kursholderne i fag-teamet tilbyr derfor kurs i en kursserie hvor det steg for steg bygges kunnskap og motivasjon for et lettere liv, et helt liv! Kursholderne utdannes til å holde kurs for sine kursdeltakere i en modulbasert kursserie på 3 moduler:

Trine Dahlmo-kursserie 

 • Modul 1: Kom i gang-kurs. Varighet 12-16 uker
 • Modul 2: Lettere hverdag-kurs. Varighet 16 uker
 • Modul 3: Varige vaner-kurs. Varighet 1 år

Kursholderen tar ètt sertifiseringskurs for hvert kurs den selv kan holde. Det er obligatorisk å tilby modulene 1 og 2 i kursserien. Kunder på lisenstakerens Trine Dahlmo-kurs får både personlig oppfølging og kurstreff i liten gruppe. Alle lisenstakere får egen landingsside hvor de tilbyr sine kurs. Her ser du hvordan landingssidene ser ut og hva Kom i gang-kurset inneholder.

I sertifiseringskursene lærer kursholderen Trine Dahlmo-metodens kostholdsforståelse samt pedagogiske modeller for å utvikle seg som formidler og motivator.

Vi leter etter kursholdere som 

 • er glade i mennesker og tror at alle kan
 • er målrettet- og strukturert
 • elsker å jobbe i team

… og ønsker en givende arbeidshverdag hvor den får hjelpe mennesker til et kosthold og tankesett som gir et godt matliv, bedre helse og en lavere- og stabil vekt. Kostholdskunnskaper er ønskelig, men ikke et krav. Den mellommenneskelige kompetansen er viktigst. Kostholdskunnskapene lærer den i sertifiseringsutdanningen.  

Våre kurs-steder

Piemonte, Italia
Vi ønsker at kursholderen skal ha det hyggelig og skape gode minner og relasjoner på kurs hos oss. Vi ønsker også å bidra til at kostnadene for utdanningene blir så lave som mulig. Under finner du mer informasjon om kursstedet.

Mo i Rana
Vårt kurs-sted i Mo i Rana er i Trines kurs- og klinikklokaler i sentrum av denne trivelige byen på Helgelandskysten. 

Vi holder også noen av våre kurs i Oslo og Gjøvik.

For trenings- eller helsesenter som ønsker å utdanne flere kursholdere, tilbyr vi å arrangere egen utdanning på sted som ønskes.

Neste sertifiseringskurs

 • Modul 1: Kom i gang-sertifiseringskurs
  * Oppstart forkurs: Så tidlig som mulig, senest 1. april. 
  * 5,5 dager klasseromsundervisning holdes i Piemonte, Italia 24-29. mai -2024.
  * Kursavgift: Kr 15.500,-
 • Modul 2: Lettere hverdag-sertifiseringskurs
  * 4,5 dager klasseromsundervisning holdes i Gjøvik. 21. – 24. november.
  * Kursavgift: Kr 15.500,-

Med ovennevnte utdanningsforløp kan kursholderen tilby Trine Dahlmo kur for ett år.

Kontakt Trine Dahlmo

Ønsker du en samtale med Trine Dahlmo for mer informasjon? Fyll i kontaktskjema under, så tar Trine kontakt med deg.

Vi bekrefter å ha mottatt din henvendelse.

Trine tar kontakt med deg så snart som mulig.
Ha en fin dag!