Søk

Vi tror ikke på quick fix, men på helhetlige og varige endringer i livsstilen.

Derfor er kursene våre bygd opp som en prosess som skaper en solid grunnmur av kunnskap og motivasjon for et lett liv – et helt liv!

Bli med i vårt nasjonale fagteam

Trine Dahlmo nasjonale fagteam består av mellommenneskelig- og faglig dyktige kursholdere- og ernæringsterapeuter som elsker å motivere andre til å lykkes med sine livsstilsmål. Kursholderne får gjennom lisensavtale rettighetene til å holde kurs i et avtalt geografisk område.

Bli TD Kursholder

Som TD Kursholder vil du undervise dine kursdeltakere i Trine Dahlmos velutprøvde metode – med et pedagogisk kursmateriell du med rette vil være stolt av. I over 20 år har tusenvis av mennesker fulgt Trine Dahlmo-metoden og opplevd varige endringer i sin livsstil og helse – med enkle grep. Metoden innebærer ingen kcal-telling, veiing av maten, sære matvarer eller store forsakelser. Vanlig mat gjør jobben! Metoden er enkel å følge i en hverdag med familie, jobb og aktiviteter.

Som kursholder i vårt nasjonale fagteamet får du:
 • en solid utdanning som motivator og kunnskapsformidler
 • et komplett og systematisk kurskonsept du med letthet kan formidle
 • markedsføringsmateriell
 • tilgjengelig og kompetent faglig oppfølging
 • tilhørighet i et engasjert og dyktig fag-team
 • gode inntjeningsmuligheter
 • en fleksibel jobb hvor du selv styrer din arbeidstid 
 • egen landingsside hvor du tilbyr dine kurs. Her ser du hvordan landingssidene ser ut og hva kursseriens første modul, Kom i gang-kurs, inneholder.
 • bidra til at dine kunder får et lettere liv – på så mange vis!
Kursholderne i vårt voksende nasjonale fagteam driver egen praksis eller er ansatt av en Trine Dahlmo-lisenstaker på et treningssenter, helsesenter eller tilsvarende. Fagteamet jobber tett sammen i digital plattform hvor vi motiverer og inspirerer hverandre. Det alltid tilstedeværende support-teamet bidrar med praktisk hjelp og faglig påfyll.

Bli lisenstaker

Som kursholder må man være tilknyttet en lisenstaker for å få rettigheter til å holde kurs i et spesifikt område. Kursholderen kan selv bli lisenstaker eller den kan være ansatt av en lisenstaker. Lisenstakeren er ofte et helse- eller treningssenter slik som TRÆN Namsos, Trondheim Naprapatklinikk eller Hell Treningssenter. Vi har også lisenstakere med helt andre yrker, for eksempel Optiker Elisabeth Blix som har lisens i Spania og Økonomidirektør Vigdis Bjellånes som har lisens i Bodø.

Prosessbasert kursserie

Vi vet med all vår erfaring at en varig livsstilsendring tar tid å etablere. Derfor er det viktig at kursene vi tilbyr er motiverende, strukturerte og personlig tilpasset. Dine kursdeltakere får både personlig oppfølging og kurstreff i liten gruppe. Kursholderne i fag-teamet tilbyr kurs i en kursserie på 3 kurs hvor kursdeltakerne det steg for steg bygger kunnskap og motivasjon for et lettere liv, et helt liv!

Innholdet og den pedagogiske oppbyggingen i kursserien er basert på hva Trine gjennom 24 år kurs- og klinikkpraksis har erfart fungerer for sine klienter. Kursene er derfor virkelighetsnære og motiverende, noe som viser seg i høy oppmøteprosent på treffene og stor mestringsfølelse hos både kursholdere og kursdeltakere.

TD Sertifiseringskurs
Din utdanning som kursholder vil skje dels som nettkurs og dels som klasseromsundervisning. Utdanningen består av 3 moduler, hvorav de to første er obligatoriske å gjennomføre.

Modul 1: Kom i gang-sertifiseringskurs

 • Forkurs på nett
 • Arbeidsmøter på Zoom
 • Klasseromsundervisning 5,5 dager

Du kan etter sertifisering starte Kom i gang-kurs, som varer i 4 måneder.

Modul 2: Lettere hverdag-sertifiseringskurs
Klasseromsundervisning 4,5 dager

Du kan etter gjennomført sertifiseringskurs tilby dine Kom i gang-kursdeltagere 4 måneder videre kurs med nytt innhold og tema

Modul 3:Varige vaner-sertifiseringskurs
Klasseromsundervisning 4,5 dager

Du kan etter gjennomført sertifiseringskurs tilby dine Lettere hverdag-kursdeltakere 1 år videre kurs med nytt innhold og tema

Utdannere

Trine Dahlmo

Trine er metodens grunnlegger og har utarbeidet konseptets kursmateriell. Hun er selv kursholder ved sin klinikk i Mo i Rana, noe som gjør at hun har den praktiske erfaringen som gjør at hun kan lede fagteamet på en virkelighetsnær måte. Trine har også utarbeidet kursholdernes utdanninger og følger opp kursholderne både under sertifiseringskurset og etterpå når kursholderen har startet sin kurspraksis. Trine er den du møter som trainer til kom i gang-sertifiseringskurs.


Tina Løkken Molstadkroken

Tina er kursholder og ernæringsterapeut hos treningssenteret Mova i Gjøvik og jobber i tillegg som TD Ernæringsterapeut i egen helseklinikk. God-ordene om hvor motiverende og dyktig Tina er som kursholder har ført til at hun har fylt kurs etter kurs og allerede har blitt en svært erfaren kursholder. Tina er den du møter som trainer til Lettere hverdag-sertifiseringskurs og også den som hjelper deg med markedsføring.


De som møter Tina og Trine vil oppleve at de har et stort overblikk og forståelse for både fysiske og mentale prosesser, og at de har en svært helhetlig og praktisk tilnærming til hvordan deres kursdeltakere kan nå sine livsstilsmål – og beholde dem for alltid

Priser og påmelding til sertifiseringskurs

Kom i gang-sertifiseringskurs

 • Forkurs på nett: Startes så tidlig som mulig, senest 1. september 2024
 • 4 arbeidsmøter á 1 time på Zoom fra 20. august 2024
 • Klasseromsundervisning i Piemonte, Italia  4-9 oktober 2024.

Kursavgift: Kr 15.500,-. Undervisning er fritatt mva. Kan betales i avdrag  med KLARNA.

NB: Få plasser ledig. Vi anbefaler deg derfor å melde deg på i god tid.

Søknad om lisens
Ønsker du å bli lisenstaker hos oss. Ta kontakt for en prat med konsepteier Trine Dahlmo for å drøfte muligheten. Kontaktskjema under kan benyttes.

Våre kurs-steder

Piemonte, Italia

I vårt kurs-sted i Italia kan du glede deg over et deilig klima og harmoniske omgivelser. På utdanning i Piemonte kan du velge å starte dagen med Yoga, og i den lengre pausen midt på dagen kan du gå tur i de vakre omgivelsene, kose deg i bassenget eller slumre på solsengen. På kvelden lager vi mat sammen og hygger oss med et felles måltid.

Oslo

I vårt kurs-sted i Oslo kan du nyte bylivets mange gleder — gode restauranter, shopping, en god kaffe latte og den pulserende stemningen. Kurs-stedet er stort og luftig med sjarmerende skråtak og takvinduer, og ligger midt i sentrum, nær stortinget. Lokalet består av kursrom, kjøkken med kjøkkenøy samt kollokvie-område.

Mer informasjon

Ønsker du mer informasjon før du sender oss en søknad? Fyll i skjemaet under, så tar Trine kontakt med deg for en god prat

Søk på kursplass

Ønsker du å sende inn din søknad om å bli kursholder og/eller lisenstaker i Trine Dahlmo-fagteam? Send oss din søknad ved å fylle i feltene under. Trine tar kontakt med deg for en god prat når vi mottar søknaden.

Vi bekrefter å ha mottatt din henvendelse.

Trine tar kontakt med deg så snart som mulig.
Ha en fin dag!